2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp november 17-tõl 24-igForrás: Nõi Lapozó
Utolsó módosítás: 2008-11-19 07:31:04
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját! Az ikrek nyitott lesz a héten, a szûznek elfoglalt napjai lehetnek.

Kos (március 21. - április 20.)
A következõ napokba lehetõséged lesz arra, hogy átgondold életed megoldandó problémáit. Érdemes lenne egy szakember segítségét is kéred, aki kívülrõl látja a világodat, így sokkal objektívebb megállapításokat tud tenni. Nagyon hasznos lehet egy-egy  beszélgetés a barátaiddal is, akiktõl jó tanácsokat kaphatsz, sõt, olyan ötleteket is ajánlhatnak, amelyek útmutatásként szolgálhatnak neked. A lényeg az, hogy fordulj egy kicsit befelé, szánj idõt önmagára és ne sértésként fogd fel az esetleges építõ jellegû kritikát.

 

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sok és sokféle hatást tapasztalhatsz meg családi, baráti kapcsolataid területén. Lesznek ugyan ezek között bosszantóak, de nagyon kellemesek is. Talán zavarba ejtõ és kicsit ijesztõ lehet, hogy egy és ugyanazon személy nagyon változékonyan viselkedhet. Az egyik nap szeretetet közvetít feléd, a másik napon pedig mintha õsi ellenségek volnátok. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy nem veszel tudomást az esetleges támadásokról, és csak akkor reagálsz, ha már elvonult a vihar.

 

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon nyitott leszel ezen a héten a világra és a többi emberre - ráadásul a saját személyiségedet is meg tudod mutatni a teljes valójában. Nem akarsz most elbújni a világ elõl, engeded, hogy közeledjenek hozzád az emberek, még azokkal is megtalálod a közös hangot, akivel korábban esetleg hûvösebb volt a viszonyotok. Kapcsolataid így könnyen gyarapodásnak indulhatnak, megerõsödhetnek. Ha valakit magad mellé szeretnél állítani, vagy támogatásra van szükséged, akkor most jött el az ideje annak, hogy "becserkészd" õket az ötleteiddel.

 

Rák (június 22. - július 22.)
Bár jó esélyed van arra, hogy belevágj egy sikeres és boldog kapcsolatba - akár szerelmi, akár üzleti -, de te valamiért húzodozol ettõl. Talán úgy érzed, nem kell a sok bonyodalom? Pedig az, hogy idõnként meg kell küzdeni a másikért, együtt jár az emberi viszonyokkal... Az is benne lehet ebben a tudat alatti tiltakozásban, hogy nem akarsz alkalmazkodni senkihez. Emiatt az elutasító magatartás miatt lehet, hogy észre sem veszed a kínálkozó alkalmakat, és inkább minden idegszáladdal csak saját magadra koncentrálsz.

 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Furcsa, már-már bizarr ötleteid támadhatnak (akár a munkában, akár a magánéletedben), de még mielõtt elhessegetnéd õket, inkább gondolkozz egy kicsit tovább rajtuk: lehet ugyanis, hogy mégis meg lehet azokat valósítani, sõt, még profitálhatsz is belõlük. A hét közepét meglehetõsen sûrûnek érezheted, ám mielõtt feladnád a végeláthatatlan tennivalókkal folytatott harcot, emlékeztesd magad arra, hogy ez a helyzet nem tarthat örökké. Sõt, a jólesõ, megérdemelt pihenés órái hamarabb elérkeznek majd, mind gondolod.

 

Szûz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Igen elfoglalat napjaid lehetnek, és sajnos egy kicsit kapkodóvá is válhatsz, ennek pedig az lesz a következménye, hogy elveszíted a lábad alól a talajt, egyre több hibát vétesz, és elbizonytalanodsz. Még mielõtt teljesen összeomlanál, vegyél ki néhány órányi szabadságot, és beszélgess el valakivel, akiben maradéktalanul megbízol. Az intuíciódra és az emberismeretedre is szükség lehet, ha sikeres akarsz lenni!

 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kedvezõ színben tüntedheted fel magad az elkövetkezõ napokban: természetességeddel, bájoddal még a legmarconább embereket is megszelidítheted, magad mellé állíthatod. érdemes minden olyan dolgot most elintézned, ahol mások segítségére is számítanod kell. A "racionális", üzleti ügyeket, nagyobb bevásárlásokat azonban nem most intézd el - inkább tájékozódj róluk, mielõtt döntesz. A hétvégét a legjobban a pároddal töltheted el, szervezzetek közös programokat!

 

Skorpió (október 23. - november 21.)
A hét elején a családi kapcsolataid lesznek a leghangsúlyosabbak: érdemes találkoznod olyan rokonaiddal, akikkel már rég nem beszéltél, vagy valami miatt esetleg haraggal váltatok el. Most ugyanis jó eséllyel tudjátok rendezni még a régóta húzódó vitás kérdéseket is, sõt, sokkal pozitívabbá is alakíthatjátok a kapcsolatotokat. A hét végén ügyelj jobban az egészségedre, megnõ az esélye annak, hogy valamilyen fertõzést szedj össze.

 

Nyilas (november 22. - december 21.)
Életedet megmérgezhetik a félreértések:  sem a barátaid, sem a családtagjaid, de még a kollégáid sem nem értenek meg, sõt, teljesen máshogyan értelmezik a szavaidat, mint ahogyan te gondoltad és mondtad õket. Emiatt nagyon bosszantó eseménysorozat veszi kezdetét a héten, és talán nem is tudsz ellene semmit tenni. Próbáld meg túlélni valahogy a következõ napokat, és a félreértéseket lehetõség szerint minél elõbb tisztázd, még mielõtt elmérgesedne a helyzet. Az azonban nem jó módszer, ha félvállról veszed a problémákat, a cinizmusoddal csak még jobban megbántasz másokat.

 

Bak (december 22. - január 20.)
Azt érezheted a következõ napokban, hogy mindenkinek veled van baja: állandóan kritizálnak, rossz szemmel nézik a döntéseidet, mindenbe megpróbálnak beleszólni. Az ilyen feszült helyzetekben szinte elkerülhetetlenek a viták, veszekedések. Inkább vonulj vissza néhány napra, gondolkozz a saját magaddal való kapcsolatodon, a motivációidon - attól pedig nem kell tartanod, hogy esetleg lemaradsz valamirõl! A baráti találkozókat, bulikat, programokat biztosan be tudod majd pótolni, ha nyugodtabb napok köszöntenek rád!

 

Vízöntõ (január 21. - február 19.)
Igen kedvezõ napok következnek az életedben: nemcsak ragyogó intelligenciáddal hengerelsz le másokat, hanem személyes varázsodnak is nagy hasznát veszed. Mindez azonban még nem elegendõ ahhoz, hogy hosszabb távon is sikeres legyél: kell valakinek a segítsége is, aki jóindulatúan viszonyul hozzád, aki a szárnyai alá vesz, és egyengeti az utadat. Ennek a régi, idõsebb barátodnak a támogatását nyugodtan elfogadhatod, mert nincs mögötte semmilyen hátsó szándék.

 

Halak (február 20. - március 20.)
A következõ napokban a felszínre tör minden agresszió és düh, amit eddig magadba fojtottál; mások meg is lepõdhetnek, mennyire durva vagy velük, ez a viselkedés ugyanis egyáltalán nem jellemzõ rád. Te talán egy kicsit jobban is érzed magad, hiszen végre kiengedheted a gõzt, de a környezetedben élõk már egyáltalán nem élvezik annyira a helyzetet, mint te. Próbáld meg a benned lévõ energiákat jó irányba terelni: menj el többet sportolni, mozogni, vagy egyszerûen takarítsd ki az egész lakást!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!