2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. május 31. – június 07.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-05-31 09:42:15
Címkék: Horoszkóp
Kedves Rák! Ne lepõdj meg, ha a hét elején mindenki téged akar! Fõleg a párod fog számítani az együttérzésedre. Hallgass végig mindenkit, de ne akard mindenkinek megoldani a gondjait!
2010. május 31. – június 07.
Kedves Kos!
Meglepõen nyugis hét vár rád. Túl sok változásra nem kell számítanod. Elég, ha teszed a dolgod. Ez a mostani idõszak a rutinnak kedvez, vagyis ne akard megváltani a világot. A hét elején a kollégáidnak, barátaidnak lesz szükségük rád, de nem a tetterõdre, inkább a támogató hallgatásodra. Csendben, türelmesen hallgasd végig õket, és csak akkor adj tanácsot, ha erre külön megkérnek! A hét közepén egy félreértésbõl vita robbanhat ki. Nem te fogsz kiakadni, hanem a másik fél. Nyugtasd meg, és mielõbb tisztázd a helyzetet! Ezzel elejét veheted egy hosszú viszálynak. A hétvégén okosan oszd be az idõdet! Jusson pihenésre és szórakozásra is! Muszáj lazítanod, de utána szükséged lesz egy kis „tombolásra”.
Kedves Bika!
Ez egy munkás hét lesz. Ha van munkád, akkor értékeld! Ha nincs, akkor most megtalálhatod. Sikerek várnak rád, ha szorgalmasan teszed a dolgod. Ne panaszkodj, inkább arról beszélj, ami jó! Ezzel pozitív eseményeket vonzol be. Pont azt, amire vágysz. A hét közepén számíts rá, hogy nagy jövés-menés lesz a munkahelyeden! Nemcsak személyi változás lesz, hanem feladatkörök, pozíciók is átszervezésre kerülhetnek. Ne idegeskedj, ha az elején kicsit zavaros lesz az egész! Idõvel minden a helyére kerül. Hétvégén találkozz a barátaiddal, és szervezzetek közös programot! Ha õk nem aktívak, akkor kezdeményezz te! Nem az számít, hogy kinek az ötlete, a lényeg, hogy érezzétek magatokat jól…
Kedves Ikrek!
A hét elején nyûgös és álmos lehetsz, de szerencsére ez keddtõl pozitív irányba változik. Innentõl tele leszel energiával, ötletekkel és tetterõvel. Okosan hasznosítsd! Pl. kezdeményezz találkozókat, megbeszéléseket! Most bárkivel könnyedén megtalálhatod a hangot, és sikerülhet olyan ügyben elõrelépned, amiben elakadtál. A hét közepén vigyáznod kell, mert egy ködös helyzet konfliktust okozhat. Legyél te az, aki éles szemmel észreveszi a félreértés okát, és gyorsan tisztázza! Így elkerülheted, hogy sértõdés legyen egy apróság miatt. A hétvégén intenzíven fog foglalkoztatni a „hogyan tovább” kérdése. Tervezgess, de ne ragadj a jövõben! Rángasd vissza magad a jelenbe!
Kedves Rák!
Ne lepõdj meg, ha a hét elején mindenki téged akar! Fõleg a párod fog számítani az együttérzésedre. Hallgass végig mindenkit, de ne akard mindenkinek megoldani a gondjait! Nem veheted az egész világ baját a nyakadba. Foglalkozz a saját ügyeiddel is, mert más nem fog helyetted! A hét közepén nagyon vigyázz a pénzedre és minden értékedre! Anyagi kár fog érni, ha figyelmetlen és szétszórt leszel. A megelõzésnek van értelme, de az utólagos kesergésnek nem sok. Emellett a kiadásaidat is ésszerûsíteni kell(ene). Építs le olyasmit, ami rossz szokás miatt többletkiadást okoz! A hétvégén nagyon jó passzban leszel, fõleg, ha valami vizes programot találsz ki. Menj úszni és szaunázni!
Kedves Oroszlán!
Te nem ijedsz meg a saját árnyékodtól. Igaz? Most szükség lesz erre a bátorságra, hogy szembenézz olyan helyzettel, ami az utóbbi idõben zavarossá és szinte kezelhetetlenné vált. Ezen a héten módod lesz tisztábban látni. Lehet, hogy ez konfliktussal és fájdalommal jár, de itt az ideje, hogy letedd azokat a dolgokat, embereket, akik nem veled, hanem ellened vannak. A csalódás nem kellemes, de jobb, mint az önámítás. Mindez a hét közepén fog csúcsosodni. Ekkor uralkodj magadon! Legyél minden szituációban visszafogott! A dühöd ijesztõvé és visszataszítóvá tesz. Hétvégén élvezd a megérdemelt pihenést! A legjobb az lenne, ha egy színvonalas fürdõben kiáztatnád az egész heti fáradtságodat.
Kedves Szûz!
Egész jól indul ez a heted. Különösen akkor, ha nem engeded, hogy bárki elvegye a jókedvedet. Hagyd, hogy a hétvége derûje minél tovább elkísérjen! Aztán koncentrálj a munkádra! Hozd ki magadból a maximumot, és találd meg a munkádban a szépséget, és a hasznosságot! Azok az emberek, akik szeretik a munkájukat, kevésbé fáradnak el, és több az örömük. Te is törekedj erre! Nem lehetetlen. A hét közepén vigyázz az egészségedre! Ha fáj valamid, ne kapj be akármilyen gyógyszert! Kérd ki szakember tanácsát, mert rosszul járhatsz. Hétvégén figyelj a párodra! Töltsetek kettesben valamennyi idõt! Nem lehet folyton másokkal foglalkozni. Kényeztessétek egymást! Ha még keresed a párod, most rátalálhatsz…
Kedves Mérleg!
Hétfõn még nem leszel a legjobb formádban, de másnaptól szárnyalni fogsz. Visszatér a derûd, az életkedved és a kreativitásod. Nem lesz semmi sem megoldhatatlan a számodra. Emiatt érdemes neki veselkedned olyan ügyeknek, amikkel elakadtál, vagy nem volt eddig kedved vagy erõd hozzá. Emellett jusson idõd a gyerekedre is! Sóvárog a figyelmedért. Elég, ha kicsit kérdezgeted, és elkezd majd mesélni. Ne szörnyülködj, és ne kezdd el kioktatni, mert be fog záródni! Hétvégén készülj fel egy mindent elsöprõ szerelem betoppanására! Ha van már párod, akkor erõnek erejével maradj hû! Nem lesz könnyû, de mindent meg kell tenned. Ha még független vagy, akkor engedd magad elvarázsolni! Nem fogod megbánni…
Kedves Skorpió!
Csendesen, békésen indul a heted, de egyre erõsebb feszültséget érzékelhetsz. Nehéz lesz megállapítani az okát. Hol a munkahelyi feladatokat érzed nehéznek, hol az otthoni gondok nyomaszthatnak. Ennek csúcspontja a hét közepén várható. Ha nem vigyázol magadra, és mindent a nyakadba veszel, összeroppanhatsz. Ne kövesd el ezt a hibát! Alakítsd úgy a dolgokat, hogy neked is jó legyen! Ha lehet, vegyél ki pár nap szabit! Az még jobb lenne, ha elutaznál. Mindez arra szolgál, hogy kirángasd magad abból a helyzetbõl, ami egyre zavarosabbá kezd válni. Hétvégén sokkal jobban leszel fizikailag is, és lelkileg is. Fõleg, ha vizes programot csinálsz. Menj úszni, szaunázni, és kicserélve térsz haza!
Kedves Nyilas!
Meglehetõsen nyugodtan indul a hét a számodra. Kicsit késõbb felszabadultan mesélnél, de újra és újra falakba ütközhetsz. Úgy érezheted magad, mint egy idegen, akit nem értenek a többiek. Hiába indulsz ki magadból, és feltételezed, hogy mások is õszintén beszélnek, ez nem így mûködik. Emiatt bölcsebb, ha csak azoknak öntöd ki a szívedet, akikkel bizalmas, közeli kapcsolatod van. Ezzel csalódások sorozatától kímélheted meg magadat. Hétvégén több témára is jusson idõd! Egyrészt családi programot kellene összehoznod. Hétköznap szanaszét megy mindenki, így a hétvége alkalmas az összefutásra. De emellett iktass be egy kis mozgást is! Mindegy, hogy mit sportolsz, csak aktívan teljen az idõ.
Kedves Bak!
A hét elején még nem látszik, hogy mekkora zûr van kialakulóban. Anyagi területen kell számítanod egy zavaros helyzetre. Ennek okát hiába kutatod. Csak jóval késõbb fogod megérteni, hogy mibõl indult ki ez az egész. Most nem az analizálás, hanem a megoldás a feladatod. Igyekezz tisztán látni, és mielõbb fizesd ki azt, ami kötelezõen rád hárul! Közben mindent adminisztrálj, hogy legyen bizonyíték a kezedben, ha kártérítést akarsz! Ehhez szakembertõl kérj segítséget! Hétvégén látogasd meg a családodat! A szüleid nagyon várnak. Lehet, hogy kicsit neheztelnek rád. Gyorsan kiengesztelheted õket, ha mesélsz magadról, és ezzel megnyugtatod õket, hogy szépen alakul az életed.
Kedves Vízöntõ!
Álmosan és lassan indul a heted. Jó hír, hogy ha lassan is, de oldódni fog az a feszültség, amit az utóbbi idõben már elviselhetetlennek érzékeltél. A bizonytalanság fokozatosan megszûnik. Ettõl még nem leszel hirtelen jobban, de határozottan optimistábban fogod látni önmagadat és a helyzetedet. Ez azért is jön jól most, mert a hét közepén valaki agresszív módon léphet fel veled szemben. Vagy kritizál, vagy ki akar túrni. Az biztos, hogy hihetetlenül irritáló lesz a stílusa. Bölcsen emelkedj felül! Ne állj le vitázni vele! Ne alacsonyodj le az õ szintjére! Hétvégén vízben vagy vízparton lazíts! Pl. elutazhatsz a Balatonhoz. A nagy vízfelület látványa nyugtatóan fog hatni rád…
Kedves Halak!
Semmi sem olyan fontos, mint az egészséged. Ez nem közhely, ez az igazság, de addig, amíg fiatal, ruganyos és fitt vagy, ezt nem veszed komolyan. Csak akkor fogod értékelni, ha már kopik a fényed. Pedig az is közhelynek számít, hogy a megelõzés mindig olcsóbb és egyszerûbb. Tegyél a héten magadért valamit! Ne kapkodj be mindenféle gyógyszereket! Inkább fõzz gyógyteát, és egyél teljes értékû ételeket! Pl. sok zöldséget és gyümölcsöt. Ezeket nyersen, hogy benne legyen még minden, amire szükséged van. Hétvégén lubickolni fogsz az élet élvezetében – szó szerint és átvitt értelemben is. Jól tennéd, ha úszni mennél. Itt kiáztathatod magadból az egész heti feszültséget…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!