2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Ma nevezik ki az államtitkárokatForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-02 14:01:53
Szerda délután adja át Sólyom László köztársasági elnök az Orbán-kormány 42 államtitkárának kinevezését.

A Miniszterelnökség államtitkára Varga Mihály lesz.

A Belügyminisztérium államtitkára Kontrát Károly és Tállai András, közigazgatási államtitkár pedig Felkai László lesz majd.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnál Balog Zoltán, Kovács Zoltán, Répássy Róbert, Rétvári Bence, Szabó Erika és Szászfalvi László lesz államtitkár, a közigazgatási államtitkár pedig Gál András Levente lesz.

A Honvédelmi Minisztérium államtitkárának Simicskó Istvánt, Fodor Lajost pedig közigazgatási államtitkárnak nevezi ki a kormányfõ.

A Külügyminisztériumnál Németh Zsolt látja el az államtitkári feladatokat, a közigazgatási államtitkáriakat pedig Bába Iván.

A Nemzetgazdasági Minisztériumnál hat államtitkár lesz: Becsey Zsolt, Bencsik János, Cséfalvay Zoltán, Czomba Sándor, Kármán András és Naszvadi György. A közigazgatási államtitkárként Nagy Róza dolgozik majd.

A Nemzeti Erõforrás Minisztériumánál szintén hat segítõje lesz a miniszternek: Czene Attila, Halász János, Hoffmann Rózsa, Soltész Miklós, Szócska Miklós és Szõcs Géza. Közigazgatási államtitkárként Jávor András dolgozik majd a tárcánál.

Szintén hat államtitkár lesz majd a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál: Fónagy János, Halasi Tibor, Hegmanné Nemes Sára, Molnár Ágnes, Nyitrai Zsolt és Völner Pál. Itt Vízkelety Mariann lesz a közigazgatási államtitkár.

A Vidékfejlesztési Minisztériumnál Ángyán József, Czerván György, Illés Zoltán, Kardeván Endre és V. Németh Zsolt államtitkár, Farkas Imre pedig közigazgatási államtitkár lesz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!