2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Csillagos ötös a bizonyítványbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-06-03 09:50:44
Körösszegapáti csapata veretlenül nyerte a labdarúgó megye III-as bajnokságot.

Ünnepléssel végzõdött a 2009/2010-es labdarugó mérkõzés sorozat utolsó összecsapása Körösszegapátiban, ahol az volt a tét, hogy százszázalékos teljesítménnyel nyeri-e a megyei NB III-as bajnokságot a hazai gárda. Az ellenfél Hajdúsámson csapata volt, akik nem tudták megállítani az apáti egyletet: a házigazdák 4–1-re nyertek.

 

A mérkõzést követõen nagy boldogságot éreztek a játékosok és vezetõk, hiszen nem mindennapi teljesítménnyel abszolválták a bajnokságot; ez olyan teljesítmény, mellyel kevés csapat büszkélkedhet. Az apátiak a 2009/2010-es idényben 85 góllal terhelték meg ellenfelek kapuját, s mindössze 12 gólt kaptak a 20 meccsen.

 

A játékosok közül kimelkedett Koszorús Imre teljesítménye, aki a bajnokságban 25 gólt lõtt, amivel gólkirály lett. A legjobbak között szerepelt Zima Viktor is, aki 16 góljának köszönhetõen a harmadik helyet szerezte meg a gólvadászok listáján.
A klubvezetés (Czegle Lõrinc elnök, Tarsoly Attila és Szamosi Árpád alelnökök) mindent elkövetett azért, hogy a csapat mûködéséhez szükséges feltételeket biztosítsa, és az edzõ, Szondi László munkája is beérett. A látványos futball és a sikerek vonzották a közönséget a pályára, mérkõzésrõl mérkõzésre nõtt a drukkerek száma. Csende Sándor, a megyei szövetség elnöke már az ünnepi pillanatokban is elõre tekintett, s a gratulációja után arra hívta fel a figyelmet, hogy a megye II-ben még több munkára lesz szükség, ahhoz, hogy sikeres legyen a Körösszegapáti csapata.


VJ


A csapat tagjai
Ifj. Szondi László, Miczura Varga Krisztián, Mezõ Roland, Nagy Krisztián, Horváth Róbert, Koszorus Imre, Váczi Róbert, Miczura Varga Tibor, Nemes Zoltán, Czirják Csaba, Cseke Péter, Cseke Lóránd Gábor, Újhelyi Zoltán, Virányi Gergõ, Méhes Gábor, Zima Viktor, Blága János, Kovács Attila, Horváth Zsolt, Rácz Tibor, Juhász József. Edzõ: Szondi László.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!