2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
MSZP-s képviselõ gázolt halálra egy kerékpárostForrás: http://hirek.oldal.info/top4
Utolsó módosítás: 2008-11-22 12:49:46
Kerékpáros férfit gázolt Csontos János országgyûlési képviselõ péntek este 19 óra körül Sárrétudvari külterületén. Az 50 év körüli biciklis kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

A szocialista politikus a helyszínen lemondott mentelmi jogáról. A képviselõ az alkoholszonda szerint nem volt ittas, a vérvételt vállalta – közölte Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ.

Az õrnagy elmondta: eddigi adataik alapján a baleset a helyiségnévjelzõ-táblától mintegy 100 méterre történt; a kerékpáros kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül közlekedett.

Csontos Jánost az orvosi ügyeleten – telefonon – értük utol a késõ esti órákban. Mint mondta, nincs olyan állapotban, hogy részletesen beszámoljon a tragédiáról. A rendõrség mûszaki szakértõ bevonásával folytatja a vizsgálatot. A helyszínelésnél ügyészek is jelen voltak.

 

 

Csontos János nyilatkozata:

"Alkoholt nem fogyasztottam, ezt a helyszíni ellenõrzés is igazolta, az áldozaton minden erõmmel megpróbáltam segíteni. A tragikus esemény körülményeit az illetékes rendõrkapitányság vizsgálja. Az eljárás érdekében a helyszínen lemondtam képviselõi mentelmi jogomról, a tragédia mélyen megrendített"

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!