2019. január 23. Szerda, Alfonz, Rajmund.
 
Keveset szexel, sokat stresszel a magyarForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-09 12:30:42
A magyarok ötöde havonta, vagy ritkábban él nemi életet, kétharmada gyakran stresszel, felének pedig nagyon kevés közeli barátja van ...
- derült ki a HáziPatika.com felmérésébõl, amelynek keretében 83 ezer embert kérdeztek meg. Az eredmények alapján a válaszadók 65 százaléka minden nap kávézik, harmada pedig naponta több kávét is megiszik.

A HáziPatika kutatása szerint a magyarok 33 százaléka dohányzik - az adatot az Ipsos felmérése is alátámasztotta. Az Ipsos kiegészítõ felmérésébõl az is kitûnik, hogy a dohányosok 47 százaléka több mint napi fél doboz cigarettát szív el. Ennél is erõsebb dohányosnak az érintettek tizede számít.

A dohányosok közül az átlagnál többen mondták azt, hogy rendkívül stresszes az életük, naponta kávéznak, illetve isznak szénsavas üdítõket, viszont csak ritkábban fogyasztanak tejet vagy tejterméket, zöldséget és gyümölcsöt, nem szednek vitaminokat, illetve táplálék-kiegészítõket, és nem sportolnak.

A magyarok szexuális étvágya sem mondható kiemelkedõnek. A megkérdezettek 7 százaléka vallotta azt, hogy csak havonta, 12 százaléka pedig, hogy ennél is ritkábban él nemi életet.

A válaszadók 21 százaléka egyáltalán nem védekezik a nem kívánt terhesség ellen, akik viszont igen, azok 11 százaléka a nem túl biztonságos megszakított közösülés módszerét használja. A szexuális úton terjedõ betegségek ellen a válaszadók több mint fele nem védekezik, mert állítása szerint monogám, tartós párkapcsolatban él, ezért nem szükséges védekeznie.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!