2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Tragédia a 45-ös fõútonForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-10 08:46:30
Az utolsó adatok szerint hét halottja, egy életveszélyes, egy súlyos és nyolc könnyû sérültje van a 45-ös fõúton történt karambolnak.
Mint kiderült, a kisbuszban összesen nyolcan utaztak, a hetedik holttestet a roncsok között találták meg. A jármû utasai közül csak egyvalaki élte túl az ütközést, õt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A baleset Szentes és Kunszentmárton között történt, egy mikrobusz és egy rendõröket szállító jármû karambolozott. A mikrobusz lehajtott az útról ezután sofõrje megpróbált visszamanõverezni, ekkor tért át a menetirány szerinti bal oldalra, ahonnan két rendõröket szállító busz érkezett. Az egyik még el tudta kerülni az ütközést, a másik azonban nem: a két jármû frontálisan karambolozott.

Az elsõ információk szerint a balesetben hatan haltak meg, késõbb azonban a kisbuszban egy hetedik holttestet is találtak. Csak egy ember élte túl a karambolt a jármû utasai közül, õt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az áldozatok mindannyian magyarok. A másik jármûben 37-en ültek, õk magasabb beosztású Csongrád megyei rendõrök, akik az árvízi védekezésbõl tértek haza. A sofõr súlyosan megsérült, eltört a karja, nyolc rendõr pedig könnyû sérüléseket szenvedett.

A 45-ös fõút érintette szakaszát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!