2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Halálos szúrás BiharnagybajombanForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-11-27 15:57:16
Szerdán délután elõzetes szóváltást követõen, biharnagybajomi házának udvarán egy késsel többször megszúrta 45 éves ismerõsét, az a 34 éves asszony, akit õrizetbe vettek a rendõrök.

A férfi sérüléseibe a helyszínen belehalt. A nõ beismerte tettét, ellene halált okozó súlyos testi sértés bûntettének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi osztálya tovább folytatja. Italoztak, majd verekedtek Tegnap este biharkeresztesi lakásukban italozást követõen összeverekedett egy testvérpár és kölcsönösen bántalmazták egymást. A két férfi ellen garázdaság szabálysértése miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Fát loptak

Két fatolvajt fogtak el a biztonsági õrök Hajdúhadházon egy telephelyen. A férfiakat átadták a rendõröknek, akik elõállították õket a kapitányságra.

Lopott táskák

Két gyanús személyre figyeltek fel a járõrök tegnap Püspökladányban. A két férfi több utazótáskából ruhát próbálgatott a parkban. A táskák eredetével elszámolni nem tudtak, ezért a járõrök elõállították õket a kapitányságra. Mint kiderült a táskákat egy Budapestre tartó vonatról lopták.

A 31 éves debreceni férfi és 28 éves testvére Debrecenben szálltak fel a vonatra. Utazás közben felfigyeltek az õrizetlenül hagyott csomagokra, mivel a táskák tulajdonosa nem volt a közelben kihasználták az alkalmat és Püspökladányban leszálltak az ellopott táskákkal.

Ott is csak a közeli parkig mentek, majd hozzáfogtak felpróbálni a csomagokban lévõ ruhanemûket, ekkor érkeztek a járõrök.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!