2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Otthonunkat is öltöztessük díszbe!Forrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-11-30 16:26:00
Advent idõszaka köszöntött be. A karácsonyig tartó huszonnégy nap alatt lélekben is felkészülhetünk a karácsonyra. Az ünnepi hangulatot elõsegíthetjük, ha - télies idõjárás ide vagy oda - lakásunkat is kidekoráljuk.

Kültéri izzósorral gyorsan mesebeli házikót varázsolhatunk, amit a járókelõk is szívesen megnéznek. Az apró kis égõkkel körbe díszített ablakok, ajtók nagyon mutatósak, akárcsak az, amikor a háztetõ vonulatán vezetjük végig a parányi izzókat.

 

Akinek nincs kézügyessége, az dekorációs üzletekben, ajándék- és virágboltokban szebbnél szebb ajtó- és kapudíszeket vásárolhat. A lakásban is tehetünk az ajtók, ablakok köré, illetve a gerendákra beltéri karácsonyi világítást. S ha a természet nem is ajándékoz meg bennünket hóeséssel, spray formájában kapható mûhóval könnyedén imitálhatunk hófútta ablakokat, amiben esténként remekül mutat néhány mécses- vagy gyertyaláng. A fenyõ illatával sem kell karácsonyig várnunk. Egy-egy formás ágacskát vázába téve máris karácsonyi illat lengi be a szobákat. Az asztalt adventi koszorúval, gyertyákkal, apró karácsonyi díszekkel dobhatjuk fel.

 

Érdemes ilyenkor lapozgatni a lakberendezési magazinokat és a kreatív lapokat, mert sok ötletet meríthetünk belõlük. S aki  nem szeret sajátkezû holmikat gyártani, az nézegesse figyelmesen a kirakatokat, mert biztos talál valamit, amivel szívesen díszíti ünneplõbe az otthonát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!