2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Bemutatkozott az amatõr költõnõForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2010-07-02 16:52:31
Író-olvasó találkozó volt tegnap a csökmõi könyvtárban. A rendezvény igazi kis irodalmi csemege volt az erre fogékonyaknak.

A csökmõi fafaragó lánya, Tóth Erzsébet amatõr költõ mutatkozott be azon az író-olvasó találkozón, amit Tóth Katalin könyvtáros szervezett június 1-jén a könyvtárban. A helyi tehetségek bemutatását, felkarolását fontosnak tartó könyvtáros kérdésekkel, segítõ megjegyzésekkel irányította a beszélgetés fonalát. Tóth Erzsébet, vagy ahogy az írásait jegyzi, Tóth Zsóka elmesélte, hogyan és mikor kezdett el írogatni, kik segítették eddigi munkáját, és mik a távolabbi céljai. A miskolci Irodalmi Rádióban rendszeresen elhangzó verseibõl, novelláiból is hallhattak a jelenlévõk. A pályázatra írt "A talált százas" címû története a közönség soraiban ülõ édesapjának könnyeket csalt a szemébe, hiszen egy általa elmesélt valós esetet dolgozott fel aprólékos odafigyeléssel, a szerzõtõl szokatlan optimizmussal, derûvel. A Fister Vivien elõadásában hallható novella magával ragadta a hallgatóságot.

A vendéglátással színesített irodalmi rendezvényen egy ajándékcsomag is gazdára talált. A szerencsés résztvevõ Hajnalné Pénzes Edit volt.

További információk Tóth Zsókáról és mûveirõl: www.irodalmiradio.hu

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!