2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Tucatnyian utaztak a totálkáros TrabantbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-05 10:11:01
Négy ember sérült meg egy balesetben szombaton Kakucson. A kombi Trabantban összesen tizenketten ültek, négy felnõtt és nyolc gyerek.
A mentõk négy embert szállítottak kórházba. A rendõrség még vizsgálja, hogy ki vezette az autót, a két lehetséges sofõrt megszondáztatták, mindketten részegek voltak.

Kiszakadt kormány, elcsavarodott karosszéria. Ez maradt a kombi Trabantból a baleset után. Az ütközés akkora volt, hogy a kerekek kitörtek, az utastér pedig szinte eltûnt.

A kocsi sofõrje a pest megyei Kakucson hajtott neki egy villanyoszlopnak. A közelben lakók csak a hatalmas csattanásra figyeltek fel, illetve arra, hogy az autóból folyamatosan szállnak ki az utasok. Összesen tizenketten.

Az utcán még vasárnap is látni lehetett a féknyomokat és a szétszóródott üvegszilánkokat. Az autó ugyan totálkárosra tört, de a balesetben senki sem halt meg. A rendõrök viszont még azt sem tudják pontosan, hogy ki vezette a Trabantot.

„Egyelõre vizsgáljuk, hogy ki vezette a gépjármûvet, két férfi jöhet számításba, de ezt mindketten tagadják. Mindkettejüket megszondáztatták, vérvizsgálatot is végeztek, és kiderült, hogy ittasak voltak” – mondta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

Az autóban négy felnõtt és összesen nyolc gyerek ült. Az RTL Híradó információi szerint a gyerekeket a csomagtartóba és a hátsó ülésre zsúfolták be.

Azt, hogy az autó mekkora sebességgel jött és pontosan hogyan sodródott ki a kanyarban még nem lehet tudni. A mentõk négy embert szállítottak kórházba, közülük már mindenkit hazaengedtek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!