2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A hatodikról esett ki egy négyéves, túlélteForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-05 10:16:16
Csodával határos módon túlélte a zuhanást az a négyéves kisfiú, aki egy hatodik emeleti lakás ablakából esett ki a horvát fõvárosban ...
- számolt be a még szombaton történt esetrõl vasárnap a Jutarnji List címû napilap. A zágrábi társasházból kizuhant gyerek ugyanis az utcán lévõ bokrokra esett, és csak az egyik lábát törte el.

Egy zágrábi panelház hatodik emeletérõl zuhant le a négyéves zágrábi kisfiú, de csupán az egyik lába tört el. Édesanyja csak egy pillanatra nem figyelt rá, és megtörtént a baj.

„A fürdõszobába ment be az anya, mert az hitte, a kisfia alszik a szobájában. Mire a nõ visszament, a gyereknek hûlt helyét találta” - mondta egy szomszéd.

A fiú 15 méter magasról zuhant a mélybe, de szerencséjére bokrokra esett: egy szomszéd arra járt, õ hívta végül a mentõket is.

A környékbeliek ilyen hihetetlen esettel még nem találkoztak.

„Nagyon szerencsés volt a gyerek!”

„Ekkora mázlit! Örülük, hogy nem lett a kisfiúnak komoly baja. De ez szerintem egy figyelmeztetés volt a szülõknek” - mondták.

Egy 10 éves fiú tudja, milyen az, ha valaki kiesik a ház ablakából. Õ ugyanebben a házban néhány hónapja az elsõ emeletrõl zuhant le, miután megcsúszott az ablakban - csak könnyebben sérült meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!