2024. április 24. Szerda, György.
 
Dühösek a brazil szurkolókForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-05 14:19:21
Feszült légkör várta a foci világbajnokságról kudarccal hazatérõ brazil válogatottat vasárnap.
A Rio de Janeirói landolás után, a csarnokba kilépõ csapat tagjai közül elsõként Dungát, a szövetségi kapitányt és Felipe Melot vették célba sértõ megjegyzéseikkel a szurkolók.

Melo egy öngólt vétett, és õt állította ki a bíró, miután beleszállt a Wesley Sneijderba a hollandok elleni 2:1-re elvesztett meccsen. Hiába védték a csapatot biztonsági õrök, és hiába távozott Melo rosszat sejtve egy oldalsó ajtón, a dühös szurkolók észrevették, és fenyegetni kezdték. A Juventus játékosa végül elfutott, egyenesen a kint várakozó autóhoz, amelyben apja várt rá.

A szurkolók egyedül a kapussal, Julio Cesarral szemben voltak megbocsátóak, sõt néhányan még dicsérték a milánói Inter játékosát, aki elsírta magát a hollandoktól elszenvedett vereség után."Meg vagyok hatódva, csak köszönetet tudok mondani a szurkolóknak"- közölte Julio Cesar, akire anyja várt egy kocsiban.

A brazil labdarugószövetség egyébként vasárnap menesztette Dungát, a válogatott szövetségi kapitányát és teljes stábját a csapat világbajnoki kudarca miatt. A szövetség közleménye szerint "2006-ban kezdõdött Dunga munkája, amely a válogatott kiesésével befejezõdött".

A szövetség azt is közölte, hogy Dungával együtt elbocsátották a válogatott teljes technikai stábját is, és az újat július végén nevezik ki. A közlemény nem említi, hogy ki lehet Dunga utóda.

Dunga, aki világbajnoki címet nyert a brazil válogatott játékosaként 1994-ben, az Egyesült Államokbeli vébén, vasárnapi hazaérkezésekor azt közölte, hogy két-három hétig még pihen, aztán találkozik a szövetség elnökével, Ricardo Teixeirával, és megbeszélik a továbbiakat. Az ötszörös világbajnok Brazília 2:1-re kikapott Hollandiától a nyolcad döntõben pénteken, és ezzel kiesett a dél-afrikai vébé nagy esélyesének tartott selecao. Dunga a vereség után azt mondta, hogy kész távozni a válogatott élérõl.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!