2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Krokodilok aratnak a német uborkaszezonbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-07 10:35:35
Néhány nappal azután, hogy egy elszabadult kölyök-krokodilt találtak a németországi kisváros, Gross-Rohrheim egyik utcáján, ...
két krokodil is feltûnt a német sajtó híreiben - közölte kedden a német RTL csatorna.

A tudósítások szerint fiatalok vasárnap azt jelentették, hogy két hüllõt láttak a Ruhr folyóban, és az egyik üldözõbe vette õket. A rendõrök és a hüllõszakértõk eddig nem találtak semmit, de egyelõre nem kezelik átverésként a bejelentést.

Az uborkaszezonban a német sajtó azonnal harapott a krokodil-sztorira. A rendõrség azt közölte, hogy Bochum mellett úszkáltak fiatalok a Ruhr-ban, amikor észrevették a két krokodilt, és egyikük feléjük tartott kimenekültek a vízpartra.

Három gyerek és két tizenéves hívta fel a rendõrséget a krokodilokról szóló hírrel. Azt is állították, hogy az egyik hüllõ csaknem kétméteres volt, és egy homokpadon sütkérezett, a másik viszont a vízben volt, és rájuk mozdult - közölte Volker Schütte, a bochumi rendõrség szóvivõje a Spiegel címû magazin online kiadásának.

A bejelentés után megszállták a rendõrök a folyó környékét, amit lezártak, majd csónakokban átkutatták a térséget, de nem találtak egyetlen krokodilt sem. Mivel semmi jelük nem volt a hüllõknek, hétfõtõl ismét szabad volt fürdeni és napozni a folyó népszerû részén, de életmentõkbõl õrséget állítottak fel, hátha mégis megjelennek a hüllõk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!