2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Mégis csak az irázi a legnagyobbForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-12-03 09:43:13
Az iráziak lemérték a hétvégén elkészített adventi koszorújukat, és biztosak benne, hogy az övé nagyobb, mint a csengerieké, amelyiket az ország legnagyobb adventi koszorújaként mutattak be a híradások. Már értesítették az egyik országos tévét is, de helyesbítés még nem történt.

Az Újirázon látható hatalmas koszorú 12 méter átmérõjû, mondta az egyik fõ szervezõ, a Nagycsaládosok Újirázi Egyesületének vezetõje, Némethné Takács Erzsébet. Ezt most már pontosan le is mérték, miután hétvégén a tévében bemutatták a Csengerben készült 11 méter átmérõjû koszorút. A híradások arról szóltak, hogy a csengeri koszorú megdöntötte a 2006-ban felállított szombathelyi rekordot, ami az akkor 7  méter átmérõjû adventi koszorúval született.

 

Az iráziak szeretnék, ha kiderülne, hogy valóban az övéké a legnagyobb, hiszen sokat dolgoztak rajta, szépen kidíszítették, hogy ezzel is különlegessé tegyék mindössze hatszáz lelkes kis falujukat.

Hozzászólások
Beküldte: Amelie (2008-12-03 20:25:54)

Ebbol is latszik, hogy mennyire fontos a reklam! Az iraziaknak hamarabb kellett volna gondolniuk erre, es mar a keszulodeskor ertesiteniuk lehetett volna valamelyik tevet. Ez mar nem hir egy kereskedelmi tevenek, hogy nem Csengeren, hanem Ujirazon van a legnagyobb koszoru...

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!