2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Politikai valóságshow készül UkrajnábanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-08 12:42:37
Hétköznapi családokhoz költöztet be néhány napra közismert politikusokat az egyik ukrán országos tévécsatorna.
A cél, hogy kiderüljön: képesek-e megélni az egyszerû emberek szintjén a luxuskocsikon járó, tehetõs országgyûlési képviselõk, egykori miniszterelnökök, sõt akár elnökök is. A Mandátum nélkül címû politikai valóságshow õsszel kerül képernyõre.

Az ukrán 1 + 1 televíziós csatorna arra készül, hogy igazi „mély vízbe” dobja a közismert politikusokat, hogy bebizonyítsák, mentelmi jog, titkárok, titkárnõk és tanácsosok hada nélkül is tudnak-e boldogulni a hétköznapi életben - adta hírül szerdán az Interfax.

Alekszandr Tkacsenko, a csatorna vezérigazgatója a sajtónak elmondta, hogy eddig már csaknem tucatnyi országgyûlési képviselõ egyezett bele, hogy három napra beköltözik egy-egy ismeretlen családhoz, mégpedig úgy, hogy az ottlét idejére letétbe helyezi a képviselõi igazolványát, bankkártyáját, s minden egyebet, ami által bármilyen elõnyhöz juthatna. A kamerák elõtt zajló együttélést követõen a vendégnek kötelessége lesz megoldani azokat a nehézségeket, amelyeket az alkalmi családjánál tapasztalt.

A mûsor alapelve, hogy a befogadó családokat találomra választják ki, és a résztvevõk a bekopogtatásig nem tudhatják, hogy kivel hozza õket össze a sors. Így az sem kizárt, hogy valamelyik ukrán vidéki családhoz netán Viktor Juscsenko, vagy akár az ukrán „vas lady”, Julija Timosenko toppan be a jövõ héten kezdõdõ forgatás elsõ napján.

A politikai valóságshow-t a csatorna ígérete szerint õsszel tûzik mûsorra.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!