2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Nem jósol többé PaulForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-13 11:57:34
Megkapta a maga világkupáját hétfõn Paul, az oberhauseni jóspolip, amelynek minden elõrejelzése bejött a foci világbajnokság idején.
A kupa másolatát eresztették le akváriumába gondozói annak elismeréséül, hogy nyolcszor jósolt, és mindannyiszor jól. Egybe bejelentették: Paul nem jósol többet, hagyják békén.

Paul nemcsak a németek mérkõzéseinek kimenetelét találta el, hanem a németek nélkül zajló döntõjét is, hiszen elõre "látta", hogy a spanyolok lesznek a világbajnokok. Miután leeresztették a vízbe a világkupa másolatát, Paul mind a nyolc lábával, vagy karjával körülölelte azt, mintha azt jelezte volna, hogy õ is gyõztes, õ is megérdemel egy kupát.

Természetesen Pault csak azért izgatta fel a világkupa másolata, mert a csemegéit tálalták mellé: kagylókat. Paul azonban felhagy a jóslásokkal, mert gondozói szerint most már nyugalomra van szüksége, elege van a tévékamerákból, villanó vakukból.

"Paul felhagy a jóslásokkal, többé nem foglalkozik ilyennel, legyen szó futballról, politikáról, gazdaságról, életmódról. Azt fogja csinálni, mint korábban: megnevetteti a gyerekeket"- mondta fõgondozója, Tanja Münzig.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!