2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. július 12. – 19.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2010-07-13 12:50:54
Címkék: Horoszkóp
Kedves Bak! Úgy indul a heted, hogy a veszteségeiden kesereghetsz, vagy dönthetsz úgy, hogy a pillanatnyi feladataidra koncentrálsz. Csak rajtad múlik. A hét közepén kitûnõ hangulatban leszel. Ez jó alkalom arra, hogy terveket készíts, mert ha optimista szériában gondolkozol a jövõn, ...
2010. július 12 00:00:00. – 19.
Kedves Kos!
Szuper hét elé nézel. Már a kezdet is kitûnõ lesz. Energikusan, lendületesen vágsz bele a munkába. Megint bebizonyosodik, hogy a kezdeti lelkesedés egy csomó apró akadályon átsegít, miközben a nagyobbakat is könnyen leküzdheted. Vagyis a legokosabb, amit tehetsz, hogy bizakodóan, határozottan és öntudatosan állsz hozzá mindenhez. Ne lepõdj meg, ha ennek hatására több elismerést fogsz kapni! A hét második felében ne csak a karrieredet építsd, hanem törõdj az egészségeddel is! Figyelj rá, hogy mit és hogyan eszel! Például nagyon fontos, hogy kellõen megrágd az ételt, ezzel segíted az emésztést. A hétvégén add át magad a szerelemnek! Itt a nyár, most nyitottabb mindenki, így te is…
Kedves Bika!
Ha teheted, most menj szabadságra! Annyi családi ügy fog összetorlódni, hogy iszonyú nehéz lesz a munkádra figyelned. Jobb, ha otthon maradsz, és elrendezel mindent. Ha ez nem megy, akkor muszáj arra koncentrálnod, amit éppen csinálsz. Ez egy jó kis gyakorlat. Fogd fel így, és könnyebb lesz! A hét közepén ne szégyelld bevallani, ha nem értesz valamit. Nem ciki kérdezni. Az inkább, ha késõbb derül ki, hogy nem vagy képben. A hét második felében jobb passzban leszel. Visszanyered az egyensúlyodat és az önmagadba vetett hitedet. Hétvégén muszáj kikapcsolódnod, ha nem akarsz megbetegedni. Most a leghatásosabb „gyógyszer”: a friss levegõ és a szabadtéri programok. Mozdulj ki otthonról!
Kedves Ikrek!
Töltõdj fel hét elején! Ekkor még minden jól megy. A sikerek és a pozitív visszajelzések átsegíthetnek a hét közepére várható nehézségeken. Ekkor a családdal kapcsolatos gondok lesznek kissé bosszantóak, de csak akkor, ha engeded, hogy a problémák felülkerekedjenek rajtad. Persze azt is megteheted, hogy nem egyedül küzdesz, hanem bevonod az érintetteket, vagyis a családtagjaidat. Egy idõs ember is szívesen segítene, ha alkalmat adsz neki. Lehet, hogy számára kitüntetés, ha megkéred valamire. A hétvégén elemedben leszel. Élvezd ki, hogy nyár van! Menj strandra, biciklizni, fagyizni! Csak arra figyelj, hogy ne költs túl sokat! Igyekezz okosan megfogni a pénzt!
Kedves Rák!

A hét elején a pénz fog a legintenzívebben foglalkoztatni. Nem baj, ha beosztod, de az nem segít, ha folyton ezen rágódsz. Tudd, hogy az aggodalom negatív energia, ami nemhogy hozza, inkább „elriasztja” a pénzt! Jobban jársz, ha a légzésedre koncentrálsz, és minden belégzéskor elképzeled, hogy így jön hozzád a pénz. A hét közepén mehetnéked lesz. Ha teheted, vegyél ki szabit, és utazz el pár napra! Ha ez nem lehetséges, akkor mozogj többet! Menj edzõterembe, vagy busz, ill. autó helyett gyalogolj, biciklizz a munkába és haza! Meglátod, sokkal feszültségmentesebb leszel. Hétvégén szervezz közös családi programot! Menjetek együtt strandra, vagy grillezzetek a kertben!

Kedves Oroszlán!
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Élvezd a népszerûséget, de ne legyél öntelt! A kettõ között az a különbség, hogy megköszönöd az elismerést, vagy dicsekszel vele. Okosan sáfárkodj ezzel a rendkívül kedvezõ szériával! Keress olyan ügyet, amiben elakadtál, és járj a végére! Vagy még jobb, ha olyan embereket, problémákat kutatsz fel, akik vagy amik segítségre szorulnak. A jótékonykodás nemesíti a lelkedet, fejleszti a személyiségedet. Ráadásul megtérül. A hét második felében beosztóan költekezz! Semmiképp se lépd át a keretet! Nem lenne jó, ha felesleges költségekbe vernéd magad. Hétvégén elutazhatnál. A környezetváltozás remek hatással lesz testedre-lelkedre.
Kedves Szûz!
A hét kezdetén sok türelemre lesz szükséged a folyamatokhoz, másokhoz és természetesen önmagadhoz is. Nem érdemes semmit és senkit sürgetned. Hidd el, nem lesz jobb, sõt csak egyre idegesebb leszel. Szerencsére a hét közepén elégedetten konstatálhatod, hogy van eredménye a munkádnak. Téged mindenekelõtt a hiábavalóság, a haszontalanság és a pontatlanság ingerel. Ne legyél túl kritikus, mert ez nem tesz népszerûvé! Igyekezz kedves lenni az emberekkel! Szükséged lehet a jóindulatukra. Hétvégén igyekezz minél kevesebbet költeni! Nem kell drága lakomát készítened. Menj ki a piacra, és idényzöldségeket, -gyümölcsöket vegyél! Ezekbõl isteni levest, fõzeléket vagy salátát készíthetsz…
Kedves Mérleg!
Érdemes lenne hallgatnod a párodra és a környezetedre. A hét elején olyan tanácsot, ötletet, útmutatást kaphatsz, ami hirtelen megvilágíthatja, hogy merre és mit kell lépned. Lehet, hogy az illetõ nincs tisztában vele, hogy mekkora „szívességet” tesz neked. A hét közepén legyél passzív! Nem kell semmit kezdeményezned, csak tedd a dolgod! Most a rutinfeladatokkal haladhatsz jól. Közben bölcsen hallgass! A „beszélni ezüst, hallgatni arany” elve fog érvényesülni. Még a hétvége elõtt meglepõ és bántó megjegyzést kaphatsz valakitõl. Annál jobban fog fájni, minél közelebb áll hozzád az ember. Lépj tovább! Ne rontsd el az egész hétvégédet egy tapintatlan, otromba megjegyzés miatt!
Kedves Skorpió!
Az a szerencse, hogy a hét elején jól fogod tûrni a munkahelyi jövés-menést. Annyi minden fog változni egy nap alatt, hogy ezt nem könnyû tolerálni. Az emberek többsége nem is fogja tudni, hogy mihez alkalmazkodjon, és hogyan reagáljon. Ha úgy érzed, összezavarodtál, akkor a legokosabb, ha passzív maradsz, és vársz, míg kitisztul a kép. A hét közepén több barátodtól, kollégádtól kaphatsz olyan impulzust, ami átsegít a nehézségeken. Ez után a fárasztó munkahét után nem csoda, hogy alig várod a hétvégét. Muszáj lesz pihenned. Ülj ki a kertbe vagy a strandra! Tedd fel a lábad, és ne csinálj az égvilágon semmit! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Neked is jár a lustálkodás…
Kedves Nyilas!
Fantasztikusan jól indul a hét. Annyi energiád lesz, hogy akár egy hegyet is képes lennél eltolni. Ehelyett keress olyan témát, amihez nem sok kedved volt eddig! Meglátod, most pikk-pakk megoldod. Arra ügyelj, hogy eközben ne sürgess senkit, vagyis ne várd el senkitõl, hogy felvegye a te tempódat! A hét közepén sok dolgod lesz a munkahelyeden, de nemcsak a feladatod lesz több, hanem azok száma is, akik hozzád fordulnak. Ahhoz, hogy mindenki elégedett legyen, okosan kell beosztanod az idõdet. Kapkodás helyett tervezd meg a teendõid sorrendjét! Hétvégén élj a hobbidnak! Olyan szabad idõs tevékenységet válassz, ami teljesen eltereli a figyelmedet a hétköznapi gondokról!
Kedves Bak!
Úgy indul a heted, hogy a veszteségeiden kesereghetsz, vagy dönthetsz úgy, hogy a pillanatnyi feladataidra koncentrálsz. Csak rajtad múlik. A hét közepén kitûnõ hangulatban leszel. Ez jó alkalom arra, hogy terveket készíts, mert ha optimista szériában gondolkozol a jövõn, akkor elõreküldöd a pozitív rezgéseket, és ezzel segíted a megvalósulást. Közben legyél nyitott, mert külföldi munka, tanulmány vagy utazás lehetõsége jöhet be a képbe! Ne sokat töprengj! Menj! Ez kihagyhatatlan esély. Hétvégén legyél minél többet a szabadban! A friss levegõ, az aktivitás és az élmények feledtetik veled a heti fáradtságot és a gondokat, így feltöltõdve nézhetsz a következõ heti kihívások elé.
Kedves Vízöntõ!
A hét kezdetekor sok megértésre lesz szükséged. Többen fogják tesztelni a türelmed határait. Ne hagyd magad, vagyis ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból. Higgadtan állj minden helyzethez! Arra is ügyelj, hogy ne hozhasson senki zavarba! Készülj rá, hogy valaki meg fogja próbálni. A hét közepén vigyázz a pénzedre és minden értékedre! Jól fontold meg, hogy mit veszel! Lehetõleg ne szeress bele semmibe! Mielõtt kinyitnád a pénztárcádat, gondold át, hogy valóban szükséged van-e arra a valamire! Hétvégén kitûnõ hangulatban leszel. Ha teheted, utazz el! Mehetsz külföldre, belföldre, mindegy, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról! Az élmények nem a négy fal között várnak most rád…
Kedves Halak!
A hét elején figyelj arra, hogy mit és mennyit eszel! Amikor kánikula van, a szervezetnek nincs szüksége annyi kalóriára, vagyis most kicsit diétázhatsz. Egyél minél több nyers zöldséget és gyümölcsöt, és kerüld a nehéz, fûszeres ételeket! A hét közepén több olyan emberrel is összefuthatsz, aki le fog nyûgözni. Ha van párod, akkor maradj hû, és ne tedd féltékennyé õt, vagyis ne áradozz a másikról! Amennyiben független vagy, ne kapkodj! Nem kell azonnal elkötelezõdnöd. Adj bõven idõt a megismerkedésre! Hétvégén lazíts! Nem kell szorgoskodnod. Az maradjon a hétköznapokra! Most élvezd a nyarat, a jó idõt! Óvatosan napozhatsz, ezzel feltöltöd az energiaraktáraidat.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!