2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Mi történ megyénkben?Forrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-12-04 13:38:13
Beszámolunk megyénk rendõrségi híreirõl!!

Dobálás Toldon

Kedden Toldon egy 17 éves fiú egy beton darabbal betörte a Polgármesteri Hivatal és egy bolt ablakait. Elõállítását követõen, garázdaság miatt indult ellene eljárás.

 

A portásfülkének ütközve állt meg

Tegnap kora délután Derecskén a nedves úton megcsúszott egy személygépkocsi, majd az útárokba sodródott, végül egy telephely fémkerítését kidöntve a portásfülkének ütközött. A balesetben a személygépkocsi vezetõje könnyû sérülést szenvedett.

 

Szerepen is dobáltak:

Csütörtök hajnalban 01.10 órakor egy szerepi lakos arról tett bejelentés, hogy háza utcafronti ablakát egy betonkõ darabbal megdobták.

A lehúzott redõny betört, a mögötte lévõ ablak üvege megrepedt.

A házban három felnõtt volt, egyikük sem sérült.

A környezõ utcák ellenõrzése során igazoltattak egy 21 éves szerepi férfit, aki a cselekmény idejére nem tudott alibit igazolni. Kihallgatása során kiderült, hogy vitás ügye van a családdal.

Továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy tegnap kora este egy másik szerepi ház utcai ablakán is bedobott egy tégladarabot. Itt is a lehúzott redõny sérült meg, illetve a mögötte lévõ üveg betört.

A házban két felnõtt és három gyermek tartózkodott, egyikük sem sérült. A férfi ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!