2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Tilos a kutyasétáltatás Sátoraljaújhely fõterénForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-15 11:41:17
A dohányosok valamint az extrém kerékpárosok után szerdától a kutyasétáltatók sem használhatják a sátoraljaújhelyi sétálóutcát.
A közterület-felügyelõk eddig csak figyelmeztették a szabálysértõket, ezentúl büntetnek is.

"A csaknem egymilliárd forintból kialakított és idén május elsején átadott dísztéren eddig is tilos volt a dohányzás, kivéve a bíróság melletti kijelölt helyen, a kapualjakban, valamint a terasszal rendelkezõ vendéglátó helyeken. Csakhogy a dohányzók behúzódtak a kapualjak alá, ami az ott lakókat zavarta. Ezért a tiltást szerdától a kapualjakra is kiterjesztik" - mondta Dankó Dénes, Sátoraljaújhely fideszes alpolgármestere.

Ugyancsak megtiltják a kutyasétáltatást. Az alpolgármester elmondta: eddig tesztelték, hogy a kutyatartók megfelelõen tudják-e használni a teret, de mivel rengeteg kutyapiszok volt a közterületen, ezért a képviselõ-testület úgy döntött, a továbbiakban nem lehet az állatokkal korzózni a sétálóutcán. Szintén elküldik a térrõl az extrém kerékpárosokat, gördeszkásokat és görkorcsolyásokat is. Akik megszegik a rendeletet, szabálysértési eljárás indul ellenük.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!