2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Máris új filmen dolgozik PolanskiForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-15 12:13:24
Jövõre készíti el új filmjét Roman Polanski. Az alkotás a többszörös díjnyertes francia dráma, a "God of Carnage" (A vérontás Istene) filmváltozata lesz.

Yasmina Reza, aki a Broadway és a West End színpadait meghódította "Art" (Mûvészet) címû darabjával, azt állítja: már tavaly óta dolgozik Polanskival mûvének filmváltozatán. "A vérontás Istene" tavaly a legjobb színdarab Tony-díját kapta meg.

Reza elárulta azt is, hogy a film nagy részét Európában forgatják majd, de néhány jelenetet New Yorkban kell majd felvenni. A forgatás 2011 elején kezdõdne és mivel Polanski egyelõre csak Lengyelországba, Svájcba és Franciaországba mehet, valószínûleg ezeken a helyen zajlik majd a forgatás nagy része.

Az írónõ hozzátette: még azelõtt ültek le beszélgetni, hogy a rendezõt letartóztatták, a közös munka nagy része Polanski házi õrizete közben folyt a gstaadi faházban. A forgatókönyv teljesen kész is van, de még nem kezdõdött meg a szereplõválogatás.

A svájci hatóságok hétfõn bejelentették: nem adják ki az Egyesült Államoknak az Oscar-díjas rendezõt, Roman Polanskit. A lengyel származású francia filmest egy több mint 30 éves gyermekmolesztálási ügyben szeretnék Los Angeles-ben ismét bíróság elé állítani. Polanski tavaly óta van svájci házi õrizetben. A berni igazságügyi miniszter kijelentette: a 76 éves rendezõ ellen hozott "szabadság-korlátozási elõírásokat" visszavonták. Ennek értelmében Polanski elhagyhatja svájci házát, és az országból is távozhat. A döntés ellen az Egyesült Államok nem fellebbezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!