2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Lánya szeme láttára ölte meg feleségétForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-21 11:12:31
Megölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Móron. A gyilkosságot 16 éves lányuk is végignézte.
A rendõrség szerint a bûncselekmény oka szerelemféltés.

Egy móri házban végzett 42 éves feleségével a 63 éves férfi. Miután engedély nélkül tartott fegyverével megölte az asszonyt, lement a házzal szemközti garázsba, ahol magával is végzett. A helyiek úgy tudják, a pár kapcsolata már korábban megromlott, válófélben voltak.

„Amit nekem tegnap elmondott az utolsó szavaira visszaemlékezve, nem akarok úgy nagyon belemerülni, hogy márciusban történt egy olyan konfliktus, amit nehezen tudott feldolgozni és egy válás alakult ki” – mondta Svéget Zsolt.

„Szerintem a szeretetféltés szerelemféltés volt az egyetlen olyan nagy jel” – mondta Szabó Pál.

A férfi a rendõrség szerint is féltékenységbõl ölt.

„A férfi és a nõ között lakásukban 16 éves lányuknak a jelenlétében nézeteltérés alakult ki közöttük, melynek során a férfi többször rálõtt a feleségére egy kis kaliberû fegyverrel, majd ezt követõen ugyanezzel a fegyverrel garázsában önmagával is végzett” – mondta Német – Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.

Az RTL Híradó úgy tudja, a nyugdíjas férfi korábban sikeres vállalkozó volt, több kocsmát, szórakozóhelyet üzemeltetett a városban, felesége pedig egy helyi gyárban dolgozott. Két, árván maradt tizenéves gyermeküknek a helyi önkormányzat rendkívüli segélyt ad.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!