2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Heti horoszkóp 2010. július 26. – augusztus 02.Forrás: NõkLapja
Utolsó módosítás: 2010-07-26 12:46:16
Címkék: Horoszkóp
Kedves Vízöntõ! Vigyázz magadra, mert a hétfõi telihold fokozottan érzékennyé tehet! Könnyen megsértõdhetsz olyasmin, amit máskor el tudsz engedni a füled mellett. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Lazíts, és nevess magadon! A derû a legjobb „gyógyszer” az ilyesmire. A folytatásban a pénzedre kell vigyáznod.
2010. július 26. – augusztus 02.
Kedves Kos!
Ennek a hétnek a hangulata, sõt a sikere a hétfõi napon múlik. Számítanod kell arra, hogy ezen a napon több vitás helyzet adódhat. Ha ezeket kellõ nyugalommal leszel képes kezelni, akkor elkerülheted a konfliktusokat, így feszültségmentesen mehetsz tovább. A saját érdeked, hogy ne vedd fel a kesztyût. A folytatás kellemesnek ígérkezik, fõleg akkor, ha képes vagy passzívan, csendben figyelni. Olyan dolgokra jöhetsz rá, vagy olyan titkokat árulnak el neked mások, amelyek választ adnak jó pár kérdésre. Ez sokat fog segíteni abban is, hogy pénteken el tudd viselni, ha igazságtalanul megtámad valaki. Hétvégén sorsszerû találkozásban lesz részed. Ebbõl akár egy mindent elsöprõ szerelem is lehet…
Kedves Bika!
Hétfõn nemcsak a telihold, hanem még két feszült bolygóállás okozhat fejfájást neked – szó szerint és átvitt értelemben is. Elsõdleges fontosságú, hogy ne kezdj el pánikolni, akár a munkádról, akár a magánéletedrõl van szó. Kérj tanácsot olyan bizalmasodtól, aki elég józan, illetve pozitív beállítottságú! Õ jó hatással lesz rád. Ez a hét arra is alkalmat ad, hogy kiderüljön, ki az igazi barátod. Több beszélgetés is adódhat, amely segít tisztán látnod ebben a kérdésben. A hét második felében okosan oszd be az idõdet! Ne vállald túl magad! Kalkuláld be a kánikula elnehezítõ hatását is! Hétvégén semmi „hasznosat” ne tervezz! Csak lógasd a lábad – de még jobb, ha felpolcolod, és pihensz...
Kedves Ikrek!
A hét elsõ napja balesetveszélyt rejt magában. Körültekintõnek kell lenned ahhoz, hogy elkerüld a bajt. Ne engedd, hogy bármi elterelje a figyelmedet közlekedés közben! Mindegy, hogy autót vezetsz, vagy biciklizel, illetve gyalog vagy, ne telefonálj menet közben! A hét közepén tedd oda magad, és bizonyítsd be, hogy milyen kiváló munkaerõ vagy! Ne panaszkodj, ne zsörtölõdj, tedd a dolgod! Hozd ki magadból a maximumot! Viszont munka után élj a családodnak, vagyis legyen magánéleted! Hétvégén nagyon jó lesz a közérzeted és a hangulatod. Hívd át a barátaidat egy kerti partira! Most van a grillszezon. Süssetek valami finomat, ami egyszerû és gyors! Pl. kolbászokat vagy csirkeszárnyat…
Kedves Rák!
A hétfõi telihold a pénztárcádban okozhat feszültséget, vagyis jól gondold meg, hogy mire adsz ki pénzt! Ha úgy érzed, nehezen tudsz ellenállni, akkor kerüld a leértékeléseket! Ne vegyél meg semmi feleslegeset! A folytatásban sokkal jobban leszel, csak arra kell ügyelned, hogy kinek mit és hogyan mondasz. Könnyen egy vita kellõs közepén találhatod magad. Persze nem baj, ha mindketten elmondjátok a véleményeteket, de ez eszmecsere és ne konfliktus legyen! A hét vége felé egyre fontosabbá fog válni az otthonod. Ha kedvet érzel, akkor csinosítsd kicsit! Vehetsz új díszpárnákat és szobanövényeket vagy a kertbe, erkélyre színes napernyõt, kempingszékeket. Így vidám lesz kiülni egy jegesteával…
Kedves Oroszlán!
Készülj fel elõre, hogy a hétfõi nap rengeteg feszültséget fog hozni! Persze csak akkor, ha mindig mindenben a tökéleteset várod el. Azzal nincs baj, ha magasra teszed a lécet. De az nem vezet jóra, ha túl szigorú vagy önmagaddal és másokkal. Meglátod, jobban leszel, ha megengedõbben állsz hozzá mindenkihez és mindenhez. A folytatásban vigyázz a pénzedre és minden értékedre. Tegyél mindent biztonságos helyre! Ne lássa senki, hogy mennyi pénz van nálad, és ne hagyj semmit a csomagtartóban, ha kiszállsz! Ezzel megelõzheted, hogy meglopjanak. A hétvége elõtt a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Hétvégén utazz el! Használd ki, hogy jó idõ van! Élvezd a nyár örömeit!
Kedves Szûz!
Lehet, hogy a hét elején fárasztónak fogod érezni a munkát. Ha teheted, vegyél ki szabadságot. A hosszan tartó kánikula mindenkit megvisel, épp ezért folyamatosan kell innod. Nem szabad megvárnod, míg szomjas leszel. Vigyázz az egészségedre! Nagy kincs. A folytatásban végre megjönnek a szavak. Több alkalmad is fog adódni, hogy kimondd azt, ami jó ideje nyomaszt. Élj a lehetõséggel, de ne indulattal, hanem intelligensen fejezd ki magad! A hét közepén figyelj a párodra! Megérdemli, hogy végighallgasd, vagy ha szótlan, akkor kedvesen kérdezgesd! A hétvégén ne költs többet, mint muszáj! Okosan oszd be a pénzedet, a „jut is, marad is” elv alapján! Az ésszerûség legyen a mértékadó!
Kedves Mérleg!
A hétfõi telihold konfliktust generálhat a gyerekeddel, a pároddal és/vagy egy barátoddal. Tegyél meg mindent, hogy ne legyen vita! Az „okos enged, szamár szenved” elvet alkalmazd! A folytatásban figyelj az egészségedre! Igyál többet, mint szoktál! Most a kánikula miatt több folyadékot vesztesz, ezért nélkülözhetetlen, hogy pótold. Semmiképp se igyál kávét vagy alkoholt, mert ezek dehidratálnak, vagyis elvonják a vizet a szervezetedbõl. Még a hétvége elõtt felpaprikázott hangulatban hajlamos leszel kiosztani valakit. Ha nem agresszív a stílusod, akkor tedd! Valószínûleg itt az ideje. Hétvégén a szerelemé a fõszerep. Ha van, akkor értékeld! Ha még nincs, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet!
Kedves Skorpió!
Hétfõn a legjobb az lenne, ha szabadságot vennél ki, és otthon maradnál. Ha nem találkozol senkivel, akkor jó esélyed van rá, hogy vita nélkül megúszd ezt a napot. Máskülönben szinte elkerülhetetlen. Errõl nem csak a telihold tehet. Szerencsére a folytatás sokkal kellemesebb lesz. Ekkor elemedben leszel, és aki megsértõdött, azt könnyedén ki tudod engesztelni. Persze ne hízelgéssel! A hét második felében nyûgös lehetsz. Nincs kizárva, hogy ennek a hátterében valami testi baj áll. Nem betegség, hanem pl. a hõség miatt kiszáradásközeli állapot. Emiatt fájhat a fejed, leeshet vagy felszaladhat a vérnyomásod. A megoldás: igyál többet! Hétvégén kerüld a tûzõ napot, maradj árnyékban!
Kedves Nyilas!
A hét elsõ napja fejtörést okozhat. Több fronton kell helytállnod, ami soknak bizonyulhat. Ne feledd, hogy egy fenékkel egy lovat lehet megülni, vagyis szép sorban intézd a dolgaidat! Kapkodás helyett állíts fel fontossági sorrendet! Így könnyebb lesz. A folytatásban a családod és különösen az édesanyád fogja igényelni a figyelmedet. Ne várd meg, hogy õk keressenek! Elõzd meg, és kérdezd meg, hogy miben segíthetsz! A hétvége elõtt fegyelmezd magad, és ne szidd le se a gyerekedet, se mást! A szigornál jobb módszer a partnerség. Beszélj vele egyenrangúként! Hétvégén tele leszel energiával és életkedvvel. Aktívan töltsd az idõdet a szabadban! Menj görkorizni vagy teniszezni!
Kedves Bak!
Vigyázz a pénzedre, és okosan oszd be! Hétfõn a telihold anyagi téren hozhat rossz híreket vagy „kísértést”. Lehet, hogy a szezonális leértékeléseknek nehéz lesz ellenállnod. Mielõtt kinyitnád a pénztárcádat, gondold át, hogy valóban szükséged van-e arra a valamire! A folytatásban nézeteltérésed támadhat valakivel. Érvelj józanul! Ne engedd, hogy az indulat magával ragadjon! Ha nem sikerül egyezségre jutni, akkor gyorsan zárd le a témát! Még a hétvége elõtt számíts a munkahelyeden valami felfordulásra. A megoldást el kellene halasztani hétfõre. Ha nem lehet, akkor vonj be másokat is! Hétvégén mozogj valamit, használd ki, hogy nyár van! Pl. úszni, vízibiciklizni csak most lehet. Ne mulaszd el!
Kedves Vízöntõ!
Vigyázz magadra, mert a hétfõi telihold fokozottan érzékennyé tehet! Könnyen megsértõdhetsz olyasmin, amit máskor el tudsz engedni a füled mellett. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Lazíts, és nevess magadon! A derû a legjobb „gyógyszer” az ilyesmire. A folytatásban a pénzedre kell vigyáznod. Mostanában sokkal több a zsebtolvaj, és könnyû dolguk van, mert az emberek felelõtlenek és figyelmetlenek. Te ne legyél az! A hétvége elõtt a közlekedésben leselkedik rád baleset veszély. Ezt csak kellõ odafigyeléssel kerülheted el. Ne rohanj, és mindig nézz körül, mielõtt elindulnál! Hétvégén utazz el! Nem kell messzire menned. Egy vidéki fürdõ is megteszi. A lényeg, hogy mozdulj ki otthontól!
Kedves Halak!
Ha hétfõn rosszul érzed magad, akkor pihenj le, és igyál többet! A tartós kánikula megviselheti a szervezetedet. Sokkal többet kell innod, mert a hõség miatt sokkal több folyadékot vesztesz. Vigyázz a klímával meg a ventilátorokkal! A folytatás jobbnak ígérkezik, bár lesz egy szócsatád. Ne hagyd magad! Úgy beszélj, hogy közben ne vádaskodj, és csak azt mondd, amit szeretnél! Még a hétvége elõtt bosszúságot okozhat, hogy valami többe kerül, mint amire számítottál, vagy anyagi téren elkalkuláltad magad. Ne idegeskedj! Meg fog oldódni. Hétvégén ne rágódj ezen! Menj ki a szabadba! A természet közelsége meg fog nyugtatni, hiszen az erdõben nincs stressz, ott nem ingerel semmi és senki…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!