2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Maszkos rabló BerettyóújfalubanForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-12-09 12:19:03
Hajdú-Bihar - Rablás, elfogott körözött személyek, jogsi nélkül vezetõ fiatalember...Nem tétlenkedtek a rendõrök Hajdú-Biharban!

Nem váltani ment

Egy pénzváltót próbált meg kirabolni tegnap este Berettyóújfaluban egy férfi. A férfi arcát maszkkal takarta, és azt mondta, hogy bomba van nála.

A pénzváltó alkalmazottja megnyomta a riasztót, így a rabló dolga végezetlenül elszaladt.

 

Tiltott határátlépés

Tegnap kora reggel a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai két magyarul nem beszélõ, okmányokkal nem rendelkezõ személyt igazoltattak a 42.sz. fõúton Biharkeresztes közelében.

Az ellenõrzött személyek a Magyar Köztársaság területén való jogszerû tartózkodásukat igazolni nem tudták. Megállapítást nyert, hogy illegálisan lépték át az államhatárt.

A személyek menekült státusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért beszállították õket a BÁH Dél-alföldi Regionális Igazgatóság Békéscsabai Befogadó Állomására.


Bíróságok keresték õket

Bírósági elfogató parancs alapján két személyt állítottak elõ tegnap a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság rendõrei.

A Hajdúnánási rendõrök tegnap késõ este, szintén bírósági elfogató parancs alapján állítottak elõ egy férfit, majd beszállították a BV-be.

 

Jogsi nélkül

Tegnap a balmazújvárosi járõrök egy fiatalembert vontak intézkedés alá, akirõl kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!