2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Rosszul lett Anthony HopkinsForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-27 09:16:04
Mentõ vitte kórházba a hetek óta Magyarországon forgató Anthony Hopkinst.
Úgy tudni, a világhírû színész a fóti filmgyárban lett rosszul.

Az Országos Mentõszolgálat annyit megerõsített, hogy egy férfit valóban elszállítottak a fóti teleprõl, mert rosszul lett az Állami Egészségügyi központba vitték. A kórházban egyelõre nem nyilatkoztak.

Anthony Hopkins egyébként hetek óta Magyarországon dolgozik, egy thriller - A Szertartás - címû film forgatásán.

Anthony Hopkins nem régiben a Fókuszban is szerepelt, a forgatása után sikerült a felvételeket készíteni a világhírû színészrõl.

A videókat itt megnézheti!

Meglestük Anthony Hopkinst - video


Senki nem nyilatkozik Hopkinsról

Az Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) várták, de végül nem vitték oda Anthony Hopkinst, aki állítólag az egyik fóti filmstúdióban, munka közben lett rosszul, hétfõn.

Az Országos Mentõszolgálat korábban azt közölte, hogy egy embert a filmstúdióból rosszullét miatt az ÁEK-ba visznek, de késõbb a Független Hírügynökségnek azt mondták, hogy bár kihívták a mentõt a stúdióba, végül mégsem kellett senkit elvinni, vélhetõen a beteg állapota nem indokolta a kórházba szállítást.

Közben felmerült, hogy a mûvészt - aki hetek óta dolgozik Magyarországon egy thriller forgatásán - egy magánklinikára vitték, ott azonban a Független Hírügynökségnek azt mondták, hogy nem adhatnak információt, sem arról, hogy betegük-e Anthony Hopkins, sem arról, hogy nem az.

Az Állami Egészségügyi Központ pedig idõközben azt közölte, hogy kaptak jelzést arról, hogy hozzájuk viszik a mûvészt, de végül nem szállították oda.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!