2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Nem kért a vizsgálatból a Williams szerelõjeForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-03 10:49:08
Nem engedte magát megröntgenezni Nigel Hope, a Williams csapat szerelõje, akibe belecsapódott a vasárnapi Forma 1-es nagydíjon egy leszakadt kerék.
A mentõsök szerint hatalmas szerencséje volt. Valószínûleg csak a bordája tört el.

A levált kerék öt-hat méterre is felpattant, és utána bevágódott a Williams szerelõi közé. A levált kerék Nigel Hope szerelõ vállát és hátát találta el. A szerelõ összeesett az ütközés után. A mentõszolgálat szóvivõje szerint nagy szerencséje volt.

„A box utcában több helyen is vannak elsõsegélynyújtó központjaink, úgyhogy azonnal megvizsgálták a sérültet, mentõautóval felvitték az ambulanciára, utána következett volna a kórházi röntgenvizsgálat, de ebbe már nem egyezett bele, úgy tûnik, csak könnyebben sérült” – mondta Gyõrfi Pál.

Nigel Hope-ot ugyanaz a magyar orvosi csapat látta el, akik tavaly Felipe Massát is kezelték, miután súlyosan megsérült a tavalyi Hunaroringen.

Volt más veszélyes helyzet is a vasárnapi nagydíjon. Kubica és Sutil összeütközött a boxban, és Michael Schumacher szabálytalanul elõzte meg a verseny végén Barichellót. A versenyzõt majdnem nekiszorította a betonfalnak. Mikor errõl kérdezték, elõször azt mondta, még túl sok helyet is hagyott neki, de hétfõn újra megnézte a videót, és bocsánatot kért. A manõver miatt tíz hellyel hátrébb kezdheti a következõ, Belga Nagydíjat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!