2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2010. augusztus 02. – 09.Forrás: NõkLapja
Utolsó módosítás: 2010-08-03 12:38:02
Címkék: Horoszkóp
Kedves Halak! Kezdhetnéd úgy a hetet, hogy elutazol. Nem kell egész hétre eltûnnöd, de egy pár nap kikapcsolódás jót tenne. Ha nem teheted, akkor szakíts idõt esténként egy kis sétára. Lassan andalogj, és élvezd a természet közelségét! A hét közepén vigyázz a pénzedre, ne költs többet a szükségesnél!
2010. augusztus 02 00:00:00. – 09.
Kedves Kos!
Jó hírrel indul a heted. Úgy tûnik, az anyagi helyzeted stabilizálódik, persze csak akkor, ha nem kezdesz el ész nélkül költekezni, és ha nemet tudsz mondani a gyerekednek. Amennyiben határozottan lépsz fel, és következetesen kitartasz, nem fog ellenkezni. Csak addig nyaggat, amíg esélyt lát arra, hogy meggyõzzön. A hét közepén nehéz lesz uralkodnod magadon, mert akkora ostobasággal gyanúsítanak meg, hogy attól elborulhat az agyad. Ne reagáld túl a dolgot! A hét második felében fontos információkhoz juthatsz, ha kellõen nyitott vagy. Figyelj és „jegyzetelj”! A hétvégén vigyázz a szívedre! Valaki nagy hatással lesz rád! Ez szerelem lehet elsõ látásra. Derült égbõl villámcsapásszerûen…
Kedves Bika!
Egészen jó hangulatban indul ez a heted. A magabiztosságod és a nyugalmad pozitív hatással lesz a környezetedre. Ettõl népszerû leszel, de ne engedd, hogy feltartsanak! Csak akkor beszélgess, ill. hallgasd meg mások gondjait, ha már végeztél a dolgoddal! Bátran mondd, hogy hívjon vissza! Ha kedves a hangod, nem fog megsértõdni. A hét közepén az egészségedre, majd a pénzedre kell vigyáznod. Mindkettõ fontos érték, amire helyetted nem vigyázhat senki. Ez a te dolgod és felelõsséged. Hétvégén a közlekedésben muszáj óvatosnak lenned, ha nem akarsz megsérülni. Emellett kerüld a cukros ételeket és italokat! Kalkuláld be, hogy pl. a fagyiban és az üdítõkben is sok cukor lehet!
Kedves Ikrek!
A hét elején álmos és nyûgös lehetsz, ezért jobb lenne otthon maradnod. Kerüld az embereket! Aki ismer, közvetlennek és mosolygósnak ismer, ezért ha épp nem ilyen kedvedben vagy, akkor nem tud mit kezdeni veled. És ami rosszabb: aggodalmasan faggatni kezd, hogy mi a bajod. A folytatásban igyekezz úgy érvelni, hogy ne bánts meg senkit! Az indulataid az ügyre és ne más ellen forduljanak! Késõbb egyre jobb passzba kerülsz, fõleg, ha kicsit kényezteted magad. Ne várj hétvégéig! Egy fagyizás vagy egy masszázs hét közben is jár neked. Hétvégén ne ijedj meg! Nincs semmi bajod, ha romantikus, szerelmes hangulatba kerülsz. Inkább örülj, és élvezd! Hiszen ez egy csodálatos állapot…
Kedves Rák!
Számíts a barátaidra! Nemcsak konkrét segítséget kérhetsz, hanem az is nagy dolog, ha meghallgatnak. Persze nem panaszkodásról van szó. Sokszor az többet ér, ha elmondhatod, mi foglalkoztat, mi nyomaszt. A folytatásban ügyesen kell megoldanod, hogy otthon is rend legyen, és a munkádban se akadj el. Mindez szervezés kérdése. Az se árt, ha bevonsz valakit. Oszd ki a feladatokat, és rögtön tehermentesíted magad! A hét második felében vigyázz, hogy kinek mit mondasz! Ne avass be bizalmas dolgaidba akárkit! Válogasd meg, hogy kivel lehetsz maximálisan õszinte! Hétvégén a szokásosnál érzékenyebben érinthet valami családi nézeteltérés. Ne szégyelld kimondani, ha valaki megbánt!
Kedves Oroszlán!
A hét kezdetén ne törõdj a pletykákkal! Dolgozz csendben! A legokosabb, ha nem folysz bele semmilyen rémhírterjesztésbe. Ha sikerül kívül maradnod, kínos helyzettõl kímélheted meg magad. Késõbb a közlekedésben vár rád egy „necces” szituáció. Csak kellõ éberséggel és gyors reagálással kerülheted el a bajt, ezért nélkülözhetetlen, hogy mindig ott legyél testben és lélekben is, ahol épp vagy. A figyelem az egyetlen ellenszere ennek a veszélyes helyzetnek. A hét második felében kerüld a felesleges kiadást, vagyis ne vegyél semmit hirtelen felindulásból! Hétvégén pedig menj vízhez! Most a víz a látványa fog energetizálni. Persze az se árt, ha megmártózol, ill. úszol egy nagyot…
Kedves Szûz!
Egészen jól indul a heted. Minden békésnek és harmonikusnak tûnik. Kicsit „vihar elõtti csend” érzeted lehet. Van benne valami, de nem kell aggódnod. Fõleg, ha ésszerûen osztod be a pénzedet. Csak az okozhat gondot, ha kiköltekezel. Több nap, mint kolbász. Ne feledd, hogy hosszú lesz ez a hónap! Takarékoskodj! A hét közepén a fõnököd olyan üggyel bízhat meg, ami neked új. Ne utasítsd vissza, de kérdezd meg, hogy pontosan mit, hogyan és mikorra szeretne! Így elkerülheted a félreértést. Az sem baj, ha ennek írásos nyoma marad. Hétvégén töltsd az idõdet a barátaiddal, de ha olyasmit találnak ki, ami meghaladja az anyagi kereteidet, akkor ne tarts velük! Nem kell senkinek megfelelned…
Kedves Mérleg!
Egész héten uralkodnod kell az indulataidon. Tuti, hogy többen is lesznek, akik tudatosan vagy tudattalanul fognak provokálni. Ne ugorj! Nem kell mindenre reagálnod. Egyik füleden be, a másikon ki, ez a nyugalom kulcsa. A szüleiddel és a családoddal kell türelmesnek lenned, hiszen senkinek sem jó, ha „állóháború” alakul ki. A hét közepén kicsit enyhülni fog a feszültség benned és körülötted is. Ez azzal fog járni, hogy érthetõen meg tudod fogalmazni a véleményedet, így közeledhetnek az álláspontok. Hétvégén ne törõdj a kritikákkal! Mindig voltak, vannak és lesznek irigyeid. Õk nem akarnak veled örülni. Vedd tudomásul, hogy nem tudsz, de nem is kell megfelelned nekik!
Kedves Skorpió!
A hét elején legyél toleráns a környezeteddel! Ne lepõdj meg, ha többen is megtalálnak a bajukkal! Hagyd, hogy meséljenek, de ne vedd magadra a gondjaikat! Elég neked a sajátod. A folytatásban vigyázz az egészségedre! Próbálj meg méregteleníteni! Mivel most fogyó hold van, hatékony lehetsz. Igyál többet, és kerüld a mérgeket! Pl. a kávét, cigarettát stb.! A hét második felében ne kérj és ne adj kölcsön! Fõleg ne barátnak! Ez megronthatja a kapcsolatotokat. Kár lenne a pénz miatt összevesznetek. Hétvégén elemedben leszel. Ez nem arra való, hogy egész nap takaríts, süss meg fõzz! Menj vízhez! Ússz vagy lubickolj! Neked a víz lételemed. Általa töltõdhetsz fel. Így jöhet az új hét…
Kedves Nyilas!
A hét elején több pénz jön be, de több is megy ki. Ez azt jelenti, hogy muszáj meggondoltan költened, és okosan beosztanod. Fogd fel a pénzt úgy, mint a levegõt, amit beszívsz a tüdõdbe! Ezt ki is kell fújnod, mert különben megfulladsz. A folytatásban foglalkozz a pároddal! Nem helyes, ha mindenkire jut idõd, csak pont õrá nem. Jogosan várja, hogy törõdj vele is. Ha még nincs párod, akkor most összefuthatsz vele. Kérdés, hogy mit kezdtek a lehetõséggel. Ebbõl lehet munkakapcsolat, barátság vagy szerelem. Szabad akarattól függ. Hétvégén lazíts! Megérdemled a pihenést. Ne engedd, hogy a gyereked folyton nyaggasson! Kösd le a figyelmét! Adj neki feladatot, hogy ne unatkozzon!
Kedves Bak!
Ennél jobban nem is indulhat a heted. Kiegyensúlyozott, nyugodt és magabiztos leszel. Ez pl. arra jó, hogy ötletelj. Amit most találsz ki, az kiutat mutathat bármilyen problémádból. Ráadásul ebben a pozitív állapotban mindent optimistábban látsz. Igazad van, ha bizakodsz. Minden okod megvan rá. A hét közepén a munkahelyeden és a családodban egyszerre lesz rád szükség. Ne kezdj el kapkodni, és ne keverd össze a két témát! A hét második felében vigyázz az egészségedre! Ne dohányozz! Sétálj tiszta levegõjû helyen, és szellõztess többet! Hétvégén élj magánéletet! Törõdj a szerelmeddel! Ha még nincs, akkor nyisd ki a szívedet és a szemedet! Ott lesz a közeledben. Ne szalaszd el!
Kedves Vízöntõ!
A legjobb az lenne, ha a hét elején szabadságot vennél ki, és otthon maradnál. Rakj rendet, és pihenj! Ezzel meghosszabbíthatod a hétvégét. Rád fér. A folytatásban ne keveredj semmilyen pletykába! Ne hallgass meg, és ne adj tovább semmit! Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. A hét közepén elemedben leszel. Visszatér az életkedved. Végre megint derûsen látod magadat és a jövõdet. Ha van gyereked, akkor õ is jó hatással lehet rád. Játssz vele! Kérdezd meg, hogy mihez van kedve! A közös élmények összekovácsolnak titeket. Hétvégén az egészséged érdekében igyál több folyadékot! Ha nem iszol eleget, akkor több tüneted lehet: fejfájás, magas vérnyomás, puffadtság, ingerlékenység stb.
Kedves Halak!
Kezdhetnéd úgy a hetet, hogy elutazol. Nem kell egész hétre eltûnnöd, de egy pár nap kikapcsolódás jót tenne. Ha nem teheted, akkor szakíts idõt esténként egy kis sétára. Lassan andalogj, és élvezd a természet közelségét! A hét közepén vigyázz a pénzedre, ne költs többet a szükségesnél! Majd az édesanyádra is jusson idõd! Látogasd meg, vagy legalább hívd fel! Kérdezd meg, hogy van, és miben segíthetsz! Ha azt mondja, semmit, találd ki, hogy mire lenne szüksége! Vigyél neki gyümölcsöt vagy húst! Hétvégén jó passzban leszel. Ha van gyereked, akkor tölts vele minél több idõt! Menjetek strandra, csónakázni vagy libegõzni! Használjátok ki, hogy még nyár van, és meleg az idõ!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!