2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Levél Bárándról a FIFA-hozForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-12-16 08:03:51
Címkék: Sport, foci, Báránd
Debrecen – A legfelsõbb fórumhoz fordult Horváth Zoltán, a Báránd SE labdarúgója.

A legutóbbi szezon gólkirályi címéért a zöld asztalnál küzdõ sportoló immár az UEFA és a FIFA vezetõihez intézett levelet, hogy igazát bizonyítsa.

Mint arról a Napló már korábban beszámolt, Horváth harminchat gólt szerzett a megyei elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2007–08-as szezonjában, ezzel a pályán elért eredmények szerint a második helyen végzett a góllövõlistán, ugyanis Plókai Mihály, a Kaba játékosa 37-szer talált be az ellenfelek kapujába.

Plókai azonban két gólt egy olyan meccsen szerzett, amelynek a végeredményét törölték és 3–0-val az ellenfélnek írták a gyõzelmet, csakhogy a gólszerzõket meghagyták a jegyzõkönyvben.

Ezért fordulhatott elõ, hogy a három-nullás meccsen nyolc góllövõ neve szerepel. A bárándi focista a megyei szövetség után a Sport Állandó Választott Bírósághoz fordult, de onnan azt a választ kapta, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség mint alperes, nem kívánja magát alávetni a Sportdöntõ Bíróság eljárásának, egyben azt javasolta a támadónak, hogy az ügyet terelje polgári peres útra.

Horváth Zoltán most Joseph Blatterhez, a FIFA elnökéhez és Michel Platinihez, az európai szövetség elsõ emberéhez fordult.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!