2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Heti horoszkóp december 15-tõl 22-igForrás: nõi lapozó
Utolsó módosítás: 2008-12-18 08:54:03
A Bika minden elmaradását egyszerre pótolná; a Rák szeretne a családjával lenni; a Mérlegnek nagyon jó hete lesz.

Kos (március 21. - április 20.)
Igazán tüzes hangulatban leszel, és hatalmas lelkesedéssel veted bele magad az életbe - legyen szó bármirõl! Igaz, a részletek, a fontos apróságok könnyen elkerülik a figyelmedet, de szerencsére nem lesz ebbõl komolyabb gondod (elsõsorban azért, mert mindig lesz valaki melletted, aki segít, és ellenõrzi a hiányosságaidat). A hét második felében megtapasztalhatod a népszerûséget, állandóan keresik a társaságodat, és még a régi barátaid is elõkerülhetnek, ám te úgy érezheted, hogy nincs se erõd, se kedved a "jópofizáshoz". Ha vissza is utasítod a meghívásokat, akkor is tedd ezt kedvesen és udvariasan.

 

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szenvedélyes vagy, és rengeteg dolgot szeretnél egyszerre megvalósítani, mintha mindent, amit korábban nem tudtál kipróbálni, most akarnál bepótolni. Ennek azonban nagyon rossz lehet a vége: a kapkodás miatt sok mindenrõl megfeledkezhetsz - és biztosan lesz néhány "jóakaród", aki örömmel figyelmeztet minden apró hibádra. Az sem jó megoldás, ha túlságosan biztos talajon próbálsz maradni, és semmilyen kockázatot nem vállalsz. Igyekezz a két "módszer" között megtalálni a helyes egyensúlyt.

 

Ikrek (május 21. - június 21.)
Sok mindenben szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni, még akkor is, ha a családtagjaid vagy ismerõseid egyáltalán nem értenek egyet az elveiddel - ennek pedig jó néhány durva veszekdés lehet a vége. Te ugyanis egyáltalán nem vagy toleráns és megértõ hangulatban, sõt, kifejezetten idegesíthet, ha tekintettel kell lenned másokra is. A túlérzékenységed abban is megnyilvánulhat, hogy sokkal mélyebben érintenek a magánéleted firtató kérdések - kifejezetten durván reagálhatsz arra, ha valaki érdeklõdik a szerelmi életedrõl vagy a kapcsolatodról. Igyekezz udvariasan válaszolni, még akkor is, ha valójában nincs kedved az ilyen bájcsevegéshez.

 

Rák (június 22. - július 22.)
A legszívesebbn minden napot a családtagjaiddal és a szeretteiddel töltenél - már az is hatalmas örömmel és elégedettséggel tölthet el, ha ajándékokat vásárolhatsz nekik, vagy összeállíthatod az ünnepi menüt. A karácsonyi tervezgetés igazán neked való foglalatosság. Igaz, ez azzal is együtt jár, hogy ha valaki nem értékeli kellõképpen az igyekezetedet, akkor nagyon csalódottá, szomorúvá válhatsz, és semmi nem tud kimozdítani téged a melankóliából. Próbálj meg egy kicsit nem tudomást venni a többiekrõl, tedd azt, ami neked a legjobb!

 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívüli hatással lehetsz most másokra, ezért, ha valamilyen vitás ügyet szeretnél megbeszélni az ismerõseiddel - vagy éppen a haragosaiddal -, akkor a következõ napok nagyon jó alkalmat teremthetnek arra, hogy rendezd ezeket, ráadásul, mindent úgy tudsz elintézni, hogy te jöjj ki elõnyösebben az adott helyzetbõl. A hét végén elkaphat téged is a karácsonyi láz, és szívesen járod végig az üzleteket, még a tömeg sem tud elkedvetleníteni. Próbálj meg egyedi, de nem túl drága ajándékokat választani - ha személyessé akarod õket varázsolni, akkor mindegyik mellé írj néhány kedves sort.

 

Szûz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A családi ügyek kerülhetnek elõtérbe ezen a héten - nemcsak a közvetlen szeretteiddel kapcsolatos ügyek, de a saját családodra vonatkozó elméletek, érzések és tervek is. Talán elgondolkozol azon, hogyan tehetnéd jobbá a kapcsolataidat, vagy azon, hogy neked miben kellene változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá váljon az életed. Ha úgy érzed, vannak benned olyan emlékek, amelyeken nem tudsz egyedül túllépni, akkor mindenképpen beszélgess el ezekrõl valakivel, akiben megbízol. Akár egy szakembert, pszichológust vagy kineziológust is felkereshetsz!

 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Fantasztikus hétnek nézhetsz elébe, amikor minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Különösen az emberi kapcsolataid alakulhatnak jól, legyen szó akár a régi barátságokról, akár új ismeretségekrõl. Ha van valamilyen függõben lévõ, bosszantó ügyed, akkor most sikerrel tudsz ennek a végére pontot tenni, ha pedig támogatókat keresel, vagy szeretnél egy új társasághoz csatlakozni, akkor most bárkit sikerrel "hódíthatsz" meg. Igaz, a kapcsolatok nem alakulnak át vagy nem alakulnak ki egyik pillanatról a másikra, de a fejlõdés biztos és zökkenõmentes lesz.

 

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokat foglalkozol a pénzt és az anyagi javakat érintõ kérdésekkel mostanában, folyton azon töröd a fejed, hogy mikor, mit és mennyiért kellene vásárolnod - pedig lehet, hogy nincs is szükséged arra, hogy mindent megvegyél, ami csak az eszedbe jut. Talán éppen annak jött el az ideje, hogy spórolj egy kicst, vagy, csak hogy észszerûbbé tedd a pénzügyeidet. A hét második felében könnyebben fájdul meg a hátad és a vállad (lehet, hogy túl sok a nyomás rajtad, túl sok terhet cipelsz a vállaidon?), keress fel egy masszõrt, aki kellemesen kimozgatja a fájó tagjaidat.

 

Nyilas (november 22. - december 21.)
Igen függetlennek, energikusnak és erõsnek érzed magad, és szeretnéd teljes egészében kiélvezni a szabadságodat, még akkor is, ha ehhez szembe kell szállnod másokkal, akik (legalábbis te úgy érzed) "megnyesegetnék" a szárnyaidat. Ahelyett, hogy mindenkivel szembeszállnál, inkább próbáld meg õket is bevonni a kalandjaidba. Ez a hét nagyszerû lehet arra, hogy kirándulni menj, elutazz, vagy csak jó sokat sportolj! A hét végén néhány vitában is részed lehet, a családtagjaid, a rokonaid ugyanis nem mindenben értenek egyet az életmódoddal.

 

Bak (december 22. - január 20.)
Képes vagy a kisstílû problémák fölé emelkedni, és bár meghallgatod a többi ember panaszkodását, egyáltalán nem érdekelnek a sirámaik. A saját életedet is meglehetõsen pozitívan tudod szemlélni, ez pedig nagyon jó hatással lehet az életedre: mindent könnyen megoldhatónak, egyszerûnek látsz, és még a legnehezebb, legbonyolultabb feladatoknak is lelkesen állsz neki. Ha szeretnél elutazni az ünnepek alatt, akkor most nagyon kedvezõ ajánlatokat találhatsz magadnak, akár a legutolsó pillanatban is!

 

Vízöntõ (január 21.-február 19.)
A következõ héten az együttmûködés és a tolerancia kerül a figyelem középpontjába az életedben: sokkal fontosabbá válnak az emberi kapcsolataid. Minden lehetõséged megvan arra, hogy könnyebbé tedd mások életét - ha így teszel, akkor nem kell sokáig várnod a viszonzásra sem - talán még az év vége elõtt megtapasztalhatsz egy-két kedves gesztust az ismerõseid részérõl. Arra azonban figyelned kell, különösen a hét második felében, hogy a mások felé irányuló segítõ szándék ne csapjon át atyáskodásba.  Ne akard másokra erõltetni a véleményedet, még akkor se, ha ezt a legjobb szándékkal tennéd.

 

Halak (február 20.-március 20.)
A legszívesebben elbújnál az otthonodba, óriási igényed lehet arra, hogy béke és csend vegyen körül. Egyáltalán nem vágysz most társaságra, és egy kicsit talán visszautasító is lehetsz, ha a családtagjaid vagy a barátaid "megzavarnak". Az viszont, ha elmehetsz vásárolni, vagy megtervezheted az ünnep minden apró részletét, nagyon jó hangulatúvá tehet. Arra azonban ügyelj, hogy egyszerre csak egy dolgot csinálj, és azt fejezd be, mielõtt egy másikba belekezdenél; így elkerülheted, hogy feltorlódjanak a feladatok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!