2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Eltemették az Alsóörsön meggyilkolt fiataltForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-12 12:53:31
Végsõ nyugalomra helyezték szerdán az alsóörsi lövöldés 21 éves áldozatát a sajtó kizárásával. A fiatalember a Zala megyei Alibánfán élt, a falu temetõjében több százan kísérték el utolsó útjára.
A családon, a barátokon és a falubelieken kívül más településekrõl is érkeztek a temetésre, amin Kontárt Károly, a Belügyminisztérium államtitkára is részt vett. A szertartás ideje alatt a környéken a szokásosnál jóval több rendõr figyelt a biztonságra, így a fiút nyugalomban el tudták búcsúztatni.

A 21 éves fiatalember a múlt szerda hajnali lövöldözés egyik áldozata. Barátaival együtt autóval indult balatonudvardi szállásukról szórakozni, amikor Alsóörsön rendõri igazoltatásba botlottak. Az intézkedés közben azonban a közelbõl tüzet nyitottak: az igazoltató rendõr - Gamauf János fõtörzsõrmester - és a fiatal életüket vesztették. A történtektõl nem messze találták meg feltehetõen a támadó autóját és holttestét, öngyilkos lett.

A település polgármestere - aki maga is rokona az áldozatnak - korábban arról beszélt a Független Hírügynökségnek, hogy a fiú korábban évekig a település Ifjúsági Klubjának elnöke volt. Sokan ismerték a faluban, aktívan részt vett a közösségi életben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!