2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Meglepõ vasárnapi vendéggyõzelmekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-08-16 08:48:48
Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 1. forduló, vasárnapi mérkõzések: a tavalyi bajnokság alsóházi csapatai közül Kótaj Nyírmadáról, a Berettyóújfalu Nagyecsedrõl vitte el a három pontot.

Nyírmada–Kótaj 1–3 (1–0)
Nyírmada, 250 nézõ, v.: Benkõ R. Nyírmada: Papp G. – Mátyus Cs., Fejes (Járomcsák, 36.), Molnár Sz., Moldovan, Szabó G. (Savrnoh, a szünetben), Danku A., Istrate, Németh A. (Szikszai A., 79.), Kirner, Petran. Játékos-edzõ: Szõke István. Kótaj: Kanócz – Luput, Horváth Cs. (Kotricz Z., 26.), Szántó Z., Ferenczi M., Szuharev, Kádár L., Ungi, Majoros, Cuc, Bodnár G. (Gurcsák, 75.). Edzõ: Csoma Dezsõ.
A nyírmadai csapaton még látszott a rutintalanság, ugyanúgy egy nullás vezetésrõl veszítették el a mérkõzést, mint egy hete a Tállya elleni kupamérkõzésen. A hazaiak rengeteg lehetõséget hagytak kihasználatlanul. Gól: Kirner (6.), illetve Cuc (61.), Szántó Z. (76.), Ungi (78.). Jó: Istrate, Danku A., illetve az egész vendégcsapat. (Tudósító: Roskó János)
Szõke István: – Jó játékvezetés mellett a helyzetek alapján reálisabb lett volna a döntetlen.
Csoma Dezsõ: – Korrekt játékvezetés mellett megérdemelten vittük el a három pontot.

Nagyecsed–Berettyóújfalu 0–1 (0–1)

Nagyecsed, 200 nézõ, v.: Nagy F. Nagyecsed: Makó – Kovács N., Ricsei, Gádzsa (Bancsi, 78.), Doros (Tõsér, a szünetben), Patály J., Csáki R. (Ascsillán, a szünetben), Balogh J., Bulyáki A., Katona Gy., Marcsek. Edzõ: Feczkó Tamás. Berettyóújfalu: Szántó F. – Nagy R., Nagy Z., Szabó G. (Papp R., 80.), Ékes, Nyéki (Csordás, 64.), Szitkó, Kolompár, Turzó, Vígh A. (Garabuczi, a szünetben), Sándor Sz. Játékos-edzõ: Balogh Barna.
Idényeleji játékkal rukkolt ki a Nagyecsed, amely hiába birtokolta lényegesen többet a labdát, azt a gólt, amely eldöntötte a három pontot, a Berettyóújfalu érte el. Gól: Szabó G. (43.). Jó: az egész vendégcsapat (Szántó F. a mezõny legjobbja). (Tudósító: Bíró Attila)
Balogh Barna: – El kell ismernem, hogy sokkal több lehetõsége volt az ellenfélnek, de akarásunknak és szervezett játékunknak köszönhetõen meg tudtuk nyerni a mérkõzést a kiváló ellenféllel szemben.

 

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!