2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hagyományosan jó városnap KomádibanForrás: Vmirjánczki Andrea
Utolsó módosítás: 2010-08-16 10:08:07
Augusztus második szombatja Komádiban a városiaké. Felvonul minden olyan program, amely szórakoztatja, gyönyörködteti, a tisztelt nagyérdemût.

Már délelõtt kezdõdik az ünneplés a házassági évfordulós párok köszöntésével a városházán. A tömeget a Közösségi Ház és Városi Könyvtár szervezõ csapata 2 órától várta remekül berendezett Expo sátrakkal, vásári sokadalommal. A zsûri az idei városnapon a Komádi Színjátszó Kompánia csapatának bemutatkozó sátrát ítélte legjobbnak.

Pénzes László polgármester úr megnyitója után a mûsor folyam a színpadon felvonultatta a város mûvészeinek színe javát. Volt nagyon sok táncprodukció, ének , hangszeres bemutató, humoros elõadás. Hagyományosan koncertezett a város sztárcsapata a Next Day zenekar, kik ezen a jeles napon is tomboló sikert arattak.

Este tüzijáték koronázza meg a városnapot


A folyamatos mûsorfolyam mellett, különbözõ vetélkedõk, egészségmegõrzõ programok, ugrálóvár, óriáscsúszda várta a nagyérdemût.

Számtalan híresség tarkította a délután és az este produkcióinak sorát. Komádiban járt az Irigy Hónaljmirigy, Bodnár Attila, a Poór Péter show, az ABBA Sisters.

A csillagok éjszakai ragyogását a esti tûzijáték színezte még fényesebbre. Így szórakoztak ezen a napon hagyományosan jól, Komádiban a kedves vendégek a Városnapon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!