2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Épül, szépül a faluközpont KörösszegapátibanForrás: Vmirjáncki József
Utolsó módosítás: 2010-08-16 10:20:23
A polgármesteri hivatal felújítása után, több mint negyven millió Ft értékben megújul a település központja is.

A református templom mellett korszerû parkoló épült. A templomkertben lévõ elsõ és második világháborús katonák emlékhelye körül térburkoló lapokat raktak le. A most épített gyermekjátszótérre a falu szépen kialakított parkjától sétány vezet. Elhelyeztek mintegy harminc darab világító lámpát. A parkban padok lesznek lerakva, mely lehetõséget ad arra, hogy a pihenni vágyók kényelmes és kulturált körülmények között legyenek.

A fõtér közelében játszóteret alakítottak ki. A kerítéssel körülhatárolt területen 2 db. mászókát, egy db egyensúlyozót, 4 db. különbözõ hintát és mászóházat helyeztek el. A játszótéri berendezések mellett a területet füvesítették is.

Biztonságban játszhatnak a gyerekek

Az utolsó munkálatok nagy részét a több mint 600 négyzetméter térburkoló lap lerakását Földesrõl érkezõ szakemberek végezték el.

A kialakított korszerû játszótér távol van mindennemû forgalomtól, így az odalátogató gyermekek biztonságban szórakozhatnak, amíg a szülõk kényelmes körülmények között pihenhetnek a padokon.

Ezzel a pályázattal nagymértékben megújul a Körösszegapáti település központja, megszépül a település arculata, mely az ott lakó emberek mindennapi életét teszi komfortosabbá – tájékoztatta lapunkat Tarsoly Attila a település polgármestere.

A település központjának kialakításának munkálatai

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!