2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Viharos búcsú a SzigettõlForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-16 12:27:37
A Muse zenekarral és várhatóan esõvel búcsúzik vasárnap este az idei Sziget Fesztivál. Az egy hetes rendezvényen több mint 400 zenekar és dj lépett fel.
Egyre több a külföldi vendég. Idén már csak minden második szigetezõ volt magyar. A szervezõk azt mondják nem dõl meg a tavalyi látogató rekord.

A Szigeten az utolsó nagy buli elõtt délben a legtöbben még javában aludtak. Ki a fûben nem messze a kukáktól, mások egy zsákszerû függõágyban és volt olyan is, aki az asztalra dõlve.

Talán a fura Barkas rádió miatt, egy óra körül felébredtek a szigetlakók. Volt aki sminkel kezdett, más különleges fürdõt vett. A legtöbben mégis azonnal enni-inni indultak.

Idén már készpénz se kellett feltétlenül a vásárláshoz. Az úgynevezett „sziget kártyával” lehetett fizetni. Ezt annyi pénzzel tölthette fel bárki, amennyivel akarta.

Az idei Szigetre még a korábbi évekhez képest is több külföldi érkezett. A szervezõk adatai szerint csak minden második vendég volt magyar.

„Azzal számoltunk, hogy várhatóan lesz egy kis visszaesés a tavalyi rekord évhez képest, merthogy az embereknek elfogytak a tartalékaik. Kevesebbet tudnak most szórakozásra szánni. De nem jelentõs a visszaesés, és ez mindenképpen jó jel” – mondta Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál igazgatója

A látogató rekord várhatóan nem dõl meg, de vasárnapra is több tízezer embert várnak.

A Sziget utolsó napjára is maradtak még világsztár zenekarok, de az utolsó bulit beárnyékolja, hogy bizony elõkerültek az esernyõk és az esõkabátok, mert a meteorológusok estére nagy esõt jósolnak. A Sziget utolsó nagy fellépõje a brit Muse zenekar lesz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!