2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Fa mentette meg a hetedikrõl kiesõ fiútForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-18 12:12:40
Hétemeletes zuhanást élt túl egy négyéves gyermek a horvát fõvárosban. A kisfiú a lakásuk ablakán esett ki, miután az anyja egyedül hagyta.
A gyermeknek szerencséje volt, kisebb karcolásokkal megúszta a balesetet. Az anya akár börtönbe is kerülhet.

Egy zágrábi társasházból esett ki a kisfiú. A négyéves gyermeknek szerencséje volt. A zuhanását elõször egy pár emelettel lejjebb nyitva hagyott zsalugáter fékezte le, majd az alatta lévõ jókora fa. Végül a fûre esett a fiú.

„Ez a fa mentette meg a gyereket. Nem láttam a õt, csak a sírását hallottam. Aztán láttam, hogy páran odamennek segíteni neki, de az anyja nem volt köztük”- mondta a szomszédasszony.

A fiút kórházba vitték, de az ijedtségen és néhány karcoláson kívül komoly baja nem történt. A sokkos állapotba került anyja szintén kórházban van, és még nem volt hajlandó nyilatkozni a horvát újságíróknak.

Az állami gyermekvédelmi ombudsman szerint már jó régen létezik a törvény arról, hogy ilyen kis gyermeket nem szabad felügyelet nélkül hagyni, így most akár el is vehetik õt az anyjától. A jogszabály alapján valószínûleg hanyagság miatt emelnek vádat az anya ellen, aki akár hat és három év közötti börtönbüntetést kaphat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!