2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
A tegnapi slágereredmény a 2-0 volt az NBIII-banForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-08-30 08:54:41
Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

Tisza-csoport
Nyírmada–Berettyóújfalu 2–0 (2–0)
200 nézõ, vezette: Tóth T.
Berettyóújfalu: Jenei – Nagy R., Nagy Z., Turzó, Csordás (Horváth G., 76.), Kolompár, Batári, Tamás L. (Jancsó, a szünetben), Ékes, Nyéki (Karácson, a szünetben), Szabó G. Edzõ: Balogh Barna. Jók: senki. Kiállítás: Szabó G. (megsértette a játékvezetõt, 59.).
Balogh Barna: – Az elsõ félidõben mutatott lélektelen játékunknak csak ez lehetett az eredménye, és a játékvezetés is minket sújtott.

Nagyecsed–Püspökladány 2–0 (0–0)
300 nézõ, vezette: Nyírcsák.
Püspökladány: Szalánczi Z. – Varga L., Fülöp A., Ramos, Domokos A., Bácsi (Bujdosó, 70.), Horváth R., Szabó M., Kanál (Karacs, 60.), Domokos I., Czibi (Tüdõs, 60.). Edzõ: Szabó László. Jók: senki.
Szabó László: – Megérdemelt hazai gyõzelem.

Mátra–csoport
Balmazújváros–Putnok 2–0 (0–0)
500 nézõ, vezette: Csáki László.
Balmazújváros: Barna L. – Szabó M., Kiss A., Tóth Z., Tornyai V., Sárközi Sz. (Németh Á.), Kónya M., Szûcs L., Kállai G. (Forgács G.), Murák K. (Mizsák R.), Belényesi M. Vezetõedzõ: Szalánczi Tamás. Gól: Sárközi, Kiss. Jók: Kiss, Szabó M., Kónya, Belényesi.
Szalánczi Tamás: – Ha azt a húsz percet, amit a második félidõ elején produkáltunk, és amikor úgymond le is rendeztük a mérkõzést, tovább ki tudnánk tolni, akkor sokkal jobb és meggyõzõbb játékot tudnánk mutatni. De mindezek ellenére úgy érzem, megérdemelten nyertünk, többet tettünk a gyõzelemért, és ehhez gratulálok a csapatomnak.

 

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!