2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Meghalt a házból kiesett gyerekForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-31 09:50:29
A kórházban belehalt sérüléseibe az a kislány, aki hétfõn kora délután zuhant ki egy nagykanizsai házból. A hatéves gyerek percekig kapaszkodott a párkányba, mielõtt leesett.
Az orvosok két órán át küzdöttek az életéért. A Független Hírügynökség szemtanúktól úgy értesült: a kislány egyedül volt a lakásban. Az édesanya is a házban volt, de épp egy szomszédnál járt.

A tûzoltókat a lakók értesítették, amikor meglátták az ablakból lógó kislányt. Bár 3-4 perc alatt a helyszínre értek, a gyerek nem bírta tartani magát és lezuhant.

A kislányt a mentõk kórházba szállították, már a mentõben eszméletlen volt, és a keringése is leállt. Az orvosok két órán át küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni, fél 3 körül meghalt - mondta a Független Hírügynökségnek Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház orvos-igazgatója.

Szemtanúk szerint a kislány valójában nem a hetedik, hanem a nyolcadik emeletrõl zuhant le. Elmondásuk szerint próbáltak neki segíteni, ágynemûket dobtak a földre, hogy a gyerek arra essen. Végül a kicsi nem ezekre zuhant rá. Ezalatt voltak, akik megpróbáltak bejutni a lakásba is, de sikertelenül, az ajtón három biztonsági zár volt. A szemtanúk beszámoltak arról is, hogy a kislány egyedül volt a lakásban, édesanyja az egyik szomszédnál járt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!