2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Brutális erõszak egy lépcsõházbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-31 11:18:26
Megverte, majd rálõtt volt barátnõjére egy férfi hétfõ délelõtt Dunaújvárosban. A fiatal nõ súlyosan megsérült, az orvosok lövedékeket szedtek ki a nyakából, ...
az arcából és a koponyájából is, összesen több mint egy tucatot. A menekülõ férfit a rendõrök elfogták és õrizetbe vették.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a nõ és volt párja veszekedtek egymással egy dunaújvárosi lépcsõházban. A vita odáig fajult, hogy a férfi többször megütötte a nõt, majd többször elsütötte fegyverét. A ház lakói értesítették a rendõröket, miután hallották a kiabálást és a lövéseket.

Az egyenruhások a lépcsõházhoz érve látták, hogy a fiatalember fegyvert fog egy nõre, majd kilöki õt a bejárati ajtón, és elfut. A járõrök üldözni kezdték a támadót, akit nem sokkal késõbb elfogtak.

Az elsõdleges adatok szerint a 28 éves férfi lakásában kereste fel volt barátnõjét. Vitatkozni kezdtek, a férfi többször megütötte a nõt, akinek ettõl a ruhája is elszakadt. Ezután nyitott tüzet. A zajra a lakók is kijöttek, a férfi fegyvert fogott rájuk, de lövést nem adott le.

A mentõk a 21 éves nõt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították, ahol az orvosok megmûtötték. Lövedékeket szedtek ki a nyakából, az arcából és a koponyájából is, összesen több, mint egy tucatot. Sérülései súlyosak.

A 28 éves dunaújvárosi férfi ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás. Fegyverét - amely az elsõdleges megállapítások szerint nem lõfegyver - a rendõrök lefoglalták, szakértõ vizsgálja majd meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!