2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Felnõttképzés EbesenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-09-06 09:29:22
Ebesnek nincs lapja a haon.hu.-n (vajon miért?), így a szoboszlói portálra teszem fel a barátnõm cikkét az ebesi esti gimnázium friisen érettségizett osztályáról, melynek õ volt az osztályfõnöke.

2006 szeptemberében kerültem Ebesre. Ekkor indult az esti gimnázium az Arany János Általános Iskola épületében. Várakozással teli voltam, hiszen egy új induló intézmény formálásában vehetem részt.
Az eltelt évek alatt nemcsak egy újabb „intézmény”-nyé váltunk, hanem fontos közösségkovácsoló szerepünk van. Ez idõ alatt az iskola meghatározó pontja lett a községnek. Beszédtéma vagyunk, fõleg, ami iskola továbbgondolását illeti.
Hírünk Ebesrõl is tovább terjedt; ezt bizonyítja az a komoly érdeklõdés, amit minden egyes beiratkozáskor tapasztalunk. Sikerült csalogatunk embereket Hajdúszoboszlóról, Nagyhegyesrõl, Hajdúszovátról, Debrecenbõl, Józsáról, mi több Bodaszõlõrõl való diákunk is tanul az intézményben. Az iskola népszerûsége mögött több ok áll.
Kiváló és együttmûködõ a tanári gárda. Néhány tanárunk tanít az ebesi általános iskolában, míg mások Debrecenbõl járnak Ebesre.

 

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!