2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Vásár, kiállítás és programok a számadó napokonForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2010-10-16 20:29:42
Tizenharmadik alkalommal telt meg a berettyóújfalui sportcsarnok a bihari termelõk, vállalkozók bemutatkozó standjaival. Október 15-én és 16-án zajlott ugyanis a város egyik nevezetes rendezvénye, a Bihari Számadó Napok.

A kétnapos programsorozatot most is a Hajdú-Bihari Területi Agrárkamara, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara helyi szervezete rendezte meg. Pénteken díjátadóval és a vidékfejlesztéssel, a hátrányos helyzetû kis- és közép vállalkozások lehetõségeit bemutató szakmai elõadásokkal kezdõdött a sokakat csábító esemény. Ezenkívül szombat délutánig kiállításokat, kulturális és egészségmegõrzõ programokat kínáltak az ide látogatóknak. A vásárlókedvû emberek pedig a méztõl a tejtermékeken át az ékszerekig bármit megtalálhattak a bihari vállalkozások bemutatkozó standjainál. Az évrõl évre visszatérõ kereskedõk, vállalkozók, termelõk mellett természetesen újak is felbukkantak.

Bár egyesek úgy vélik, hogy az elmúlt évekhez képes csappant az érdeklõdés, és a nézelõdõk többségét a helyi iskolák diákjai képezték  az idén, azért senki nem vitatja, hogy a rendezvény szakmailag hasznos és jelentõségteljes. A szervezõk továbbra is a térség vállalkozóinak szeretnének bemutatkozási lehetõséget biztosítani egy olyan rendezvénnyel, ami ráadásul a bihari kisváros szerepét is hangsúlyozza.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!