2024. április 23. Kedd, Béla.
 
A hajrában döntött a TiszakanyárForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-10-25 10:52:56
Labdarúgó NB III. Tisza-csoport, 10. forduló, vasárnapi mérkõzések: a Tiszakanyár megnyerte az Ibrány elleni rangadót, a Tiszalök meglepetésre hazai pályán vesztett az eddigi sereghajtó Berettyóújfalu ellen.

Tiszakanyár–Ibrány 2–1 (1–1)
Tiszakanyár, 200 nézõ, v.: Szûcs N. Tiszakanyár: Gazsi – Orgován Gy., Dolhai, Balázsi P. (Hadházi, 88.), Deák I., Simon G., Jánvári, Marics G. (Gombkötõ S., 65.), Kiss T., Kóka R., Ignácz J. (Fekete Á., 72.). Edzõ: Gerliczki Máté. Ibrány: Tóth N. – Kovács M., Kántor Zs., Jeddi, Babják, Tóth Zs., ifj. Kató I., Szilágyi V. (Papp Á., 88.), Reszler (Ferenczi F., 59.), Szabó M. (Hangácsi, 74.), Imre Gy. Edzõ: Kató István.
Nagyon nehéz mérkõzést nyert meg a Tiszakanyár, hiszen az Ibrány jól futballozott ellenfelénél, de a kanyáriak több helyzetet dolgoztak ki, és ez döntött a javukra. Az elsõ félidei gyors gólváltást követõen csak a hajrában dõlt el a három pontos sorsa. Gól: Ignácz J. (16.), Simon G. (78.), illetve Babják (18.). Jó: Orgován Gy., Ignácz J., Balázsi P., Dolhai, illetve Tóth N., Kántor Zs., Jeddi, ifj. Kató I. (Tudósító: Háda Tivadar)

 

Gerliczki Máté: – Az eddigi legnehezebb és legfontosabb három pontunkat szereztük meg.

 

Kató István: – Becsülettel végigdolgoztuk a kilencven opercet, amiért minden elismerésem a csapaté, az ellenfélnek pedig gratulálok a gyõzelemhez.

 


Tiszalök–Berettyóújfalu 0–2 (0–1)
Tiszalök, 100 nézõ, v.: Horváth G. Tiszalök: Gagyi – Vass I., Bognár A. (ifj. Péntek M., a szünetben), Csáki V., Dobos Z., Cseh K., Czifrák, Nagy I. (Papp S., 70.), Csáki J., Szilágyi Á. (Péntek A., a szünetben), Bodó G. Edzõ: Mirgai László és Péntek Miklós. Berettyóújfalu: Szántó F. – Gál I. (Magyar Sz., 81.), Jancsó, Szitkó, Nagy Z., Turzó, Ékes, Szabó G. (Szabó P., 87.), Garabuczi (Sándor Sz., 66.), Tamás L., Horváth G. Edzõ: Kártik József.

 

Az elsõ tizenöt percben eldönthette volna a meccs sorsát a Tiszalök, ehelyett az ellenfél gyõzni akarása érvényesült, és ez a Berettyóújfalu számára hozta meg a sikert. Gól: Szabó G. (42. és 58.). Jó: Szabó G., Szitkó, Gál I. (Tudósító: Kovács János)
Mirgai László: – Gratulálok az ellenfélnek, mert õk akartak focizni, mi pedig csak levegõzni jöttünk ki a pályára. Ez a teljesítmébny még megye kettõben is kevés lenne. Az biztos, hogy sok mindenben változtatnunk kell a jövõt illetõen, a csapaton belül is és más téren is, ha szerethetõ csapatot akarunk kialakítani.

 

Kártik József: – Az elején a hazai csapat nekünk esett, de Fortunával kézenfogva ezt túléltük, és ezután a meccs hátralévõ részében felnõttünk a feladathoz, és az akarat diadalmaskodott.

 

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!