2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Dalok szárnyán SárándonForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-11-11 10:14:56
A Hajdú-Bihar megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége minden évben szervez a megyében élõ nyugdíjas klub tagjai számára versmondó, népdal éneklõ versenyeket, katonadalok fesztiválját, melyre igen nagy számmal vesznek részt a megyei klubok, egyesületek tagjai.

Szánóczki István a település Ezüst évek Nyugdíjas Klubjának vezetõje már évek óta tapasztalja, hogy az emberek körében igen népszerû a táncdal és az operett. Ezért felvetette, miért ne rendeznének sláger és operett fesztivált. Az elképzelést tett követte, így már az elmúlt évben megrendezték a táncdal és operett fesztivált. A klub tagsága egyértelmûen helyeselte az elképzelést és így került sor második alkalommal is a fesztivál megtartására.

A zsúfolásig megtelt közösségi házban huszonkilenc egyén, vagy csoport jelent meg, akiket Nagy Józsefné polgármester köszöntött. Molnár Ferencné a Nyugdíjas Szövetségek megyei elnöke nagyon örült annak, hogy ennyi idõs ember tartja fontosnak a kellemes hangulatot elõidézõ táncdal, vagy operett dallamok elõadását.

folytatás >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!