2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Energiatakarékos gépek ajándékbaForrás: dehir.hu
Utolsó módosítás: 2010-12-09 09:39:31
Szép karácsonyi ajándékot tudhat magának 155 magyarhomorogi család. Energiatakarékos háztartási gépeket kapnak az elkövetkezõ héten – jelentette be Barabás Károlyné polgármester az érintettek elõtt.

A Magyarhomorog Fejlõdéséért Alapítvány sikerrel pályázott a Vidékfejlesztési Minisztériumban régi mosógépek, hûtõgépek energiatakarékos cseréjére. Az alapgyártmányú gépeket idõskorúak, munkanélküliek, nagycsaládosok és fogyatékosok kapják, közel tízmillió forint értékben. A polgármesterasszony, aki az alapítvány elnöke, részletezte az átvétel feltételeit – 3 évig meg kell õrizni a gépeket, átvételkor le kell fényképezni a megajándékozottat a régi és az új géppel, a jótállási jegyek az alapítványnál maradnak. Barabás Károlyné megkért mindenkit, az ajándék átvételekor – lehetõségeik szerint – ezer forinttal támogassák az alapítványt, hogy legközelebb is tudjanak pályázni hasonlóan hasznos dolgokra.

A jelenlévõ Vitányi István országgyûlési képviselõ, rögtön ötezer forintot nyújtott át az alapítvány elnökének, miközben kifejezte örömét az ajándék kapcsán, hiszen a 300 család fele részesült most igen hasznos ajándékban. – Bár a mostani helyzetben nagyobb szükség lenne szivattyúra – utalt az általa is megtapasztalt belvízveszélyre. Majd a közelgõ ünnepek alkalmából áldott karácsonyt és boldog újévet kívánt a homorogiaknak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!