2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Karácsonyi ünnepség Apáti iskolábanForrás: Vmirjáncki József
Utolsó módosítás: 2010-12-20 13:14:57
Az év utolsó tanítási napja a már hagyományos karácsonyi ünnepséggel zárult a körösszegapáti általános iskolában.

Az iskolás tanulók ilyenkor feldíszítik a fenyõfát, mely elengedhetetlen az ünnep hangulatához. Ilyenkor az iskolások mûsorát megtekintik a szülõk is.


Kellemes hangulatot teremtettek


Az alsó tagozatosok kedves kis mûsora versek és énekek elõadásával kellemes hangulatot teremtett. A kicsik elõadását a felsõ tagozatosok mûsora követte. A tanulók egy színpadi jelenetben a családi szeretet, a megértés és az egymás segítésének gondolatát fejezték ki. Befejezésként mindenkinek szaloncukrot adtak ajándékba. A kicsik mûsorát Elekes Melinda tanítónõ, a nagyokét Kormányné Virányi Ilona tanárnõ tanította be.

 

Rajzverseny

Ezen az ünnepségen került sor a december elején meghirdetett karácsonyfa rajzverseny díjazottjainak jutalmazására is. Bihari Csaba a diákönkormányzat vezetõje édességcsomagot adott át a szép rajzot készítõ gyermekeknek.

A kicsik közül: Beri Dominika, Molnár Norbert 2 osztályos, Kovács Boglárka, Molnár Izabella 3 osztályos és Kaszai Melitta 4 osztályos tanulók, a felsõsök közül: Kovács Réka, Juhász Veronika 5 osztályos, Tokai Dóra Szabó Szabina 6 osztályos és Fodor Gabriella 7 osztályos tanulókat jutalmazták.

Végezetül Vad Erzsébet iskolaigazgató bejelentette a téli szünet kezdetét és mindenkinek kellemes ünnepeket és nagyon jó pihenést kívánt.


Vmirjáncki József

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!