2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Átadták a felújított Bocskai utcátForrás: murakoziistvan.hu
Utolsó módosítás: 2011-01-20 16:39:48
Jó minõségben, idõre elkészült a Bocskai utca felújítása és szélesítése. Az ünnepélyes átadáson Muraközi István polgármester mondott rövid köszöntõt.

A városvezetõ Széchényi Istvánt idézte, amikor azt mondta: „A pénz ellenálhatatlanul oda siet, ahol legbátrabban és legmagasabban kamatol, vagy kamatolni remél.” A sietéshez kapcsolódik azonban a jó minõségû út megléte – tette hozzá Muraközi István, aki a felújított Bocskai utca kapcsán elmondta: a mintegy 82 millió forint elszámolható költségbõl közel 60 millió forint támogatást nyert meg a város, míg 22 és fél millió forintot önkormányzati önerõként kellett elõteremteni. – Ha a városiasodás útját kívánjuk folytatni, akkor szükség van ilyen infrastrukturális beruházásokra, hiszen Berettyóújfalu egészséges városként, lakosainak a közszolgáltatásokhoz való könnyebb hozzáférését is célul tûzte ki.

A beruházás során 919 méter hosszon új burkolatot kapott a Bocskai utca, a fennmaradó 214 méteres, útalapos szakaszt pedig szilárdburkolattal látták el. A korábbi hat méteres szélességet hat és félméteresre szélesítették.A polgármester végül köszönetet mondott a beruházást végzõknek, valamint az ott élõknek, akik az építkezéssel járó kellemetlenségeket elviselték, majd Pálfi Anikó alpolgármesterrel és a körzet egyéni képviselõjével, Király Sándorral átvágták a nemzeti színû szalagot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!