2024. április 24. Szerda, György.
 
Magabiztos MVFC-diadal az Aramis ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-04-11 15:05:23
Futsal - A Magyar Kupa-elõdöntõ után a bajnokságban is összemérte erejét azMVFCBerettyóújfalu és a Colorspectrum Aramis: a péntek esti találkozót magabiztosan – 7–2-re – nyerte a hazai csapat, a Mezei-Vill együttese.

 

Hiába igyekeztek

Habár az újfaluiaknál több hiányzó is volt – Rábl János, Nagy Tamás és Gál István –, ez nem akadályozta meg Bacsó Richárd vezetõedzõ gárdáját abban, hogy remek második félidei játékkal simán megnyerje az összecsapást.

A hazaiak már a mérkõzés elején vészkapus játékot alkalmaztak, s Michelzinhorévén meg is szerezték a vezetést a hatodik percben. Öreglaki hamarosan egyenlített, ám Trencsényi újra vezetéshez juttatta csapatát. A vendégek is lehozták hálóõrüket, s próbálkozásukat siker kísérte, hiszen az elsõ félidõ végén újra betaláltak a bihariak kapujába, így 2–2-es állás mellett vonulhattak pihenõre az alakulatok a szünetben.

A második játékrészben Safar szerzett újabb gólt, majd Michelzinho percei következtek: két találatát is ünnepelhette a brazil légiós. A vendégek hiába igyekeztek kapaszkodni, ismét MVFC-gólokat láthatott a közönség, Victor utánNagy István vette be az Aramis kapuját. A fõvárosiak nem tudtak újabb találatot elérni, így végül 7–2-re diadalmaskodott a Mezei-Vill.

Az alapszakasz huszonkettedik – utolsó fordulójában – az összes mérkõzést ugyanazon idõpontban rendezik meg, így az újfaluiak április 18-án, hétfõn fogadják majd az Üllõ FC Csõ-Montage-t.

HBN

MVFC Berettyóújfalu–Colorspectrum Aramis 7–2 (2–2)

Berettyóújfalu, vezette: Medovarszki, Viczián, Takács.

MVFC: Tihanyi – Leo Mendes, Michelzinho, Togoi, Safar. Cserék: Trencsényi, Nagy I., Lovas, Kolompár, Tamás, Nyéki, Pallai. Edzõ: Bacsó Richárd.

Aramis: Sikur – Sivák, Tóth Sz., Frank, Nagy G. Cserék: Öreglaki, Birinyi, Szeghy, Korozmán, Molnári, Hasenauer, Tyukász. Edzõ: Frank Tamás.

Gólszerzõk: Michelzinho (6. perc), Öreglaki (9. p.), Trencsényi (14. p.), Frank (19. p.), Safar (28. p.), Michelzinho (33. p.), Michelzinho (34. p.), Victor (36. p.), Nagy I. (39. p.).

Sárga lap: Sivák (11. p.), Safar (17. p.), Sikur (37. p.), Öreglaki (39. p.).

Szabálytalanságok: 4-3, illetve 3-6.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!