2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
XIV. Bihar-Bihor Expo BiharkeresztesenForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2011-04-15 18:08:04
Tizennegyedik alkalommal rendezték meg Biharkeresztesen a Bihar-Bihor Expot. 2011. április 15-én kiállítók standjaival népesült be a sportcsarnok.

A térség vállalkozói, cégei, intézményei, kézmûvesei mutatták be magukat, tevékenységüket, termékeiket az idelátogató közönségnek. Aki körbesétált a csarnokban, az találkozhatott illatszerekkel, vesszõbútorokkal, festményekkel, virágokkal, növényekkel, ékszerekkel, és még sorolhatnánk a kínálatot. Mindez azt bizonyítja, hogy a bihari térségben is szép számmal vannak figyelemre méltó tevékenységek, amiket évrõl évre érdemes megmutatni, és népszerûsíteni a köztudatban.

Az expot vásári díjak átadása, szakmai tanácskozás, és különbözõ kultúrális mûsorok színesítettek. Felléptek a helyi Gárdonyi Géza Református Általános Iskola és Alapfokú Mûvészeti Iskola néptánc csoportjai, a Piruett Tánc Stúdió növendékei, majd Gál István és tanítványai Csökmõrõl. A szentpéterszegi tánccsoport matróztánca, majd a Bihar Néptáncegyüttes, az ártándi Tamota Néptánccsoport, végül a Valcer Táncstúdió produkciójának tapsolhattak ajelenlévõk. A nap sztárvendége Shodeinde Dorka volt.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!