2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Két betörõt vettek õrizetbe a berettyóújfalui rendõrök Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-04-29 09:28:01
Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendõrök a tegnapi napon egy 19 éves és egy 22 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe és indítványozták az elõzetes letartóztatásukat.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 19 éves férfi és társa megalapozottan gyanúsítható, hogy 2011. február 18. - április 27. közötti idõben több alkalommal ajtó befeszítés, ajtóberúgás, kerítéskivágás módszerével behatolt Berettyóújfalu több lakóházába, melléképületébe, garázsába, üzletébe, telkére és onnan ruhanemûket, tisztálkodási szereket, elektronikai eszközöket, háztartási eszközöket, egyéb használati tárgyakat, vezetékeket, csaptelepeket, kerékpárokat, személygépkocsi akkumulátort, szerszámkészletet tulajdonított el.

A rendõrök a két férfi elfogását követõen, lakásukon foganatosított házkutatás során több tárgyi bizonyítékot foglaltak le.

A két férfi ellen õrizetbe vételük mellett a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságon kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bûntett és más bûncselekmények megalapozott gyanúja okán folytatódik az eljárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!