2024. április 24. Szerda, György.
 
A Mezei-Villnél az elõny az elõdöntõbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-18 10:44:27
Futsal - Magabiztosan nyerte az elõdöntõ elsõ mérkõzését – a párharc három gyõzelemig tart – a Mezei-Vill FC a férfi élvonalbeli futsalbajnokságban a Ferencváros gárdája ellen.

Habár az elsõ komoly helyzet a Mezei-Vill vendégei elõtt adódott a hétfõ este Berettyóújfaluban megrendezett mérkõzésen, az elsõ találatnak mégis a hazai együttes örülhetett: a hetedik percben Leo Mendes vette be a zöld-fehérek kapuját. A tizenharmadik percben kiállították Temesit, s így egy idõre emberelõnybe került az MVFC, ekkor azonban nem sikerült növelni az elõnyt. Hamarosan kisbüntetõhöz jutott a Mezei-Vill a szabálytalanságok tarkította meccsen, Nagy István pedig megszerezte a bihariak második gólját. A félidõ végén ismét elõkerült a piros lap, ezúttal is egy ferencvárosinak mutatta fel a játékvezetõ, mégpedig Kun Gábornak. Nagy István újra büntetõt rúghatott, s megint nem hibázott, így 3–0-ra vezetett az MVFC a szünetben.

Egy gólt kapott a Mezei-Vill


A második játékrészben az FTC mindent megtett, hogy labdát szerezzen és betaláljon a hazaiak kapujába, próbálkozásaikat azonban nem kísérte siker. A huszonnyolcadik percben aztán megszületett a negyedik hazai gól: Nagy István mesterhármast könyvelhetett el magának, hiszen ezúttal is õ volt eredményes egy szép akció végén. A négygólos elõny birtokában sem álltak le a berettyóújfaluiak, több helyzetet láthatott a közönség. A fõvárosiak a találkozó utolsó elõtti percében szépítettek Csopaki révén, kisbüntetõbõl, így kialakult a 4–1-es végeredmény.
A Mezei-Vill tehát elõnnyel utazhat a második összecsapásra, amelyet a korábbi tervekkel ellentétben nem csütörtökön, hanem szerdán – este fél nyolckor – rendeznek meg Budapesten.

A tények

MVFC Berettyóújfalu–FTC 6x6 Taxi 4–1 (3–0)

Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, vezette: Nagy R., Varga L., Pápai Z.
MVFC: Pallai – Leo Mendes, Trencsényi, Lovas, Rábl. Cserék: Michelzinho, Safar, Nagy I., Gál, Kolompár, Togoi, Tihanyi. Edzõ: Bacsó Richárd.
FTC: Tóth Gy. - Kun, Bita, Csopaki, Temesi. Cserék: Komáromi, Hacker, Szabó T., Tõsér, Takács. Edzõ: Fehér Zsolt.
Gólszerzõk: Leo Mendes (7. perc), Nagy I. (17. p.), Nagy I. (19. p.), Nagy I. (28. p.), Csopaki (39. p.).
Sárga lap: Temesi (7. p.), Tóth Gy. (19. p.), Leo Mendes (33. p.).
Piros lap: Temesi (13. p.), Kun (19. p.).
Szabálytalanságok: 5-7, illetve 6-3.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!