2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Kétszer törtek be ugyanabba a boltba BerettyóújfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-05-28 11:10:33
Elfogták a rendõrök azokat a férfiakat, akik kétszer törtek be egy körösszakáli boltba. A két férfi jelenleg bûnügyi õrizetbe van. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.

Április 29-én éjszaka betörõk jártak egy körösszakáli élelmiszer boltba, ahova május 6-án ismételten visszatértek. Mindkétszer a padlást megbontva jutottak be az üzletbe, különbözõ élelmiszereket, dohányárut, italokat loptak el, összességében 700.000.-Ft kárt okozva. A helyszíni szemle során rögzített nyomok, és az adatgyûjtés eredményeként a nyomozók szerdán két helyi férfit vettek õrizetbe, akik a megalapozottan gyanúsíthatóak a bûncselekmények elkövetésével. Egyikük lakásában megtartott házkutatásnál az eltulajdonított értékeke egy része elõkerült, melyet lefoglalt a rendõrség. Ellenük betöréses lopás bûntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A 36 éves gyanúsított már 7 alkalommal volt büntetve, 24 éves társa sem ismeretlen a hatóság elõtt. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság lopás bûntett miatt vele szemben vádemelési javaslattal zárt le nyomozást a közelmúltban.

Vezendi Jánosné r.õrnagy, szóvivõ

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!